Inlägg från: Koocachoo |Visa alla inlägg
  • Koocachoo

    GeKås/Ullaredtråden volym 8

    Har dom regnmössor (sydväst) till barn? Lindex hade fina men dom är slutsålda med en gång.

  • Koocachoo

    Oj vad billigt! Lindex kostade ju 99 kronor om jag minns rätt! Ska försöka bearbeta dom hemma här om jag kan få med mig någon imorgon (svärmor är här...kanske kan få med mig sambon oxå...han har aldrig varit där...då är det väl på tiden!! Men han får väl fnatt för jag var där 2 ggr förra månaden!!)

  • Koocachoo

    Ni som är där oftare än jag...brukar det vara mycket folk där efter lunch en lördag? Vet att det är olika gånger...funderar bara på om vi ska åka dit idag...

  • Koocachoo
    Ixam skrev 2008-09-09 11:06:39 följande:
    Ingen som kan svara på vad On the peak jackorna har för speciella egenskaper (förutom att dom är snygga)
    Jag betalade någonstans mellan 250-299 kronor för min. Kommer inte ihåg exakt.
  • Koocachoo
    AnetteGunnarsson skrev 2008-09-22 10:17:45 följande:
    Har gekås någon annan "sparkarbil" än Bobby car?? Såg att dom hade en läragå bil, men den såg inte så bra ut att sitta på?Brukar den bobby car bli mycket använd av 1,5 åringar o uppåt??
    Min son är snart 3 år och använder sin fortfarande.
  • Koocachoo
    Såckan skrev 2008-09-22 11:22:49 följande:
    AnetteGunnarsson skrev 2008-09-21 18:00:08 följande:
    Är din dotter ovanligt stor?Min dotter är 20 månader, hon börjar precis växa i stlk 80 (ok då är hon väldigt liten). Men storebror i huset, 4 år, har stlk 104 i kläder.Jag hade ju definitivt inte köpt större overall än MAX stlk 92 till en 1½-åring (mina 2 äldre barn har haft stlk 86 i sina vinteroveraller när de var i den åldern)Inte bra om overallen är _för_ stor, då kan inte barnet röra sig ordentligt.
    Är inte storlek 98 lite stort till en 1½ åring? Min son är 3 år (normal längd för sin ålder) o använder 98. Köpte en jacka i 104 som jag tänkte att jag bara kunde vika upp ärmarna på...blev för mycket att vika upp så jag fick köpa en i 98 oxå.
  • Koocachoo
    emotion skrev 2008-10-03 12:37:52 följande:
    Mycket av det på Gekås är 2:a sorering så mycket av grejerna är det något galet med. Jag har blandannat kommit hem med strumpbyxor som varit över en meter får långa i benen, en barnbok med tryckfel, brioleksaker med obalanserade hjul ja och en massa annat. Eftersom man bör en bra bit bort blir det juh aldrig att man reklamerar de saker som man köpt som varit fel på och det tjänar gekås bra med pengar på. Gäller att syna sakerna väl.Sen ska man inte alltid förutsätta att allt är billigt bara för det är Gekås.Gekås har mycket skit men är man duktig kan man göra riktiga fynd. Det är stor skillnad på vad jag kom hem med första gången jag besökte Gekås och nu efter ett 15-tal besök.
    Har jag bara haft tur då alla gångerna jag har varit där men jag har aldrig haft några problem med dom kläder, saker som jag har köpt där nere.
  • Koocachoo

    Är det någon som vet om dom har kvar en stor Caterpillar på leksaksavdelningen (dom ser ut såhär: www.bruder.de/typo3temp/images/05fecc-626d5-679.jpg). Den var nog ca 30 cm (utan skopan inräknad). Vad kostar den?

    Jag ångrar så att jag inte köpte den när jag var nere för ett tag sedan...nu har jag ingen möjlighet att åka ner igen innan jul o grabbens födelsedag. Tänkte om det var någon som skulle ner o isåfall kunde köpa en sådan. Självklart betalar jag allt (priset + frakten).

  • Koocachoo
    MiaP skrev 2008-10-12 05:01:38 följande:
    Vi har planer på att ta en sväng v44. Dvs höstlovsveckan...kanske inte är det bästa? Någon med erfarenhet? Svårt när man är några som ska åka och alla ska ha ledigt från jobb och fixa barnvakt.
    Tycker dom flesta verkar säga att det är mycket folk vilken dag det än gäller just nu. Brukar det inte vara mera folk när det är lov? Det är ju många föräldrar som brukar ta ledigt då med...
  • Koocachoo
    MiniMie skrev 2008-10-12 12:46:18 följande:
    M i l l a n skrev 2008-10-12 12:43:19 följande:
    rengöringsmedel, hygienartiklar, shampoo och sådant är lika billigt att inhandla på dollarstore, ÖoB eller liknande affärer...
    Dollarstore?? Vad är det för affär??
Svar på tråden GeKås/Ullaredtråden volym 8