• Anonym (Kaffedraken)

    Vi som haft Hepatos.

    Hej!Jag har haft hepatos med båda min tjejer,är nu gravid igen och är i v24 och för två dar sen så kom den där j*la klådan under fötterna och i händerna igen!Med första fick jag hepatos i v33,med andra v30.undra lite om det finns fler som fått det så här pass tidigt och hur det gick för er och hur tidigt dom satte igång/snittade er?

  • Svar på tråden Vi som haft Hepatos.
  • Anonym (Kaffedraken)

    hade du båda förhöjda alat/asat och höga gallsyre värden sist du hade hepatos?jag hade det med mina andra två barn,men än så länge är det bara alat och asat som är förhöjda,men det kliar så in i H***ete iallafall!hoppas dina provsvar är bra!

  • Anonym (Kaffedraken)

    jag har blivit snittad först i v37 sen i v36 pga av förhöjda värden.fick mitt andra provsvar idag och alat och asat hade höjts igen och mina gallsyre värden låg på 10...dvs gränsvärdet.
    jag har nog sovit i snitt tre timmar/natt nu i två veckor pga den här hemska klådan!jag äter både lergigan comp och tavegyl och baddar med levomentholsprit,men inget hjälper!
    har någon av er fått mer/mindre klåda när ni ätit nått speciellt?
    jag testar alla tips jag kan få nu!!!JAG BLIR TOKIG!!!

  • Anonym (Kaffedraken)

    jag hade 2 nånting på asat och 3.78 på alat och låg precis på 10 i gallsyrorna förra veckan.ska ta nya prover på måndag,så jag hoppas dom inte stiger allt för fort nu.

  • Anonym (Kaffedraken)

    jag blev uppringd idag av spec.mvc.mina gallsyrevärden hade höjts från 10 den 7/10 till 130 .så nu blir det att knapra ursofalk tills det står ut genom öronen.nån anna som haft en sån snabb höjning?hoppas verkligen att de går ner så bebisen får bo kvar i magen ett par veckor till!

  • Anonym (Kaffedraken)

    jag hoppas verkligen att ursofalken får ner värdena,tyvärr så gjorde den inte det mina förra graviditeter.jag var då längre gången,för det är inte roligt om dom blir tvungna att ta ut bebisen nu.är det nån som vet hur pass höga värden man "får" ha?det enda jag hört är att det klassas som svår hepatos om värderna stiger över 70.
    hur går det för er andra med klådan?inga nya bra tips?

  • Anonym (Kaffedraken)

    mina värden forsatte oxå att stiga mina tidigare graviditeter trots att jag åt urofalk,så jag hoppas dom inte gör det nu med,men som sagt jag vet inte hur höga värderna får bli.
    vart har ni värst klåda?

  • Anonym (Kaffedraken)

    hej alla!hur går det för er med klådan och värdena?
    jo förresten gafflen var ett mycket bra tips!!!

Svar på tråden Vi som haft Hepatos.