• Tanya6

    Vi som haft Hepatos.

    Hej. Jo jag har haft hepatos. Börjar också misstänka det igen nu , ska be min barnmorska ta ett sånt där gallsyreprov nästa vecka.

  • Tanya6

    JAg har liten förhöjning på asat nu fick jag veta idag, men det brukar jag ha även i vanliga fall med, så jag tror att det är det där andra provet som säger mer, jag hoppas att det inte är nåt :( , men jag har vaknat ett par ggr på nätterna utav att det har kliat under handflatorna och fötterna.
    Sist jag var gravid när de sa att jag hade hepatos så hade jag nog förhöjning på gallsyrorna men jag kommer inte ihåg hur mycket.

  • Tanya6

    Tänkte bara fråga vad ni andra har haft på asat o alat. Själv hade jag 0,64 igår och det är ju inte så farligt högt.

  • Tanya6

    Är det vanligt att man behöver bli igångsatt pga av det här? Sist blev jag ju inte det. Tror jag fick det dom två sista veckorna bara och jag fattade inte ens att det var farligt, det var ingen som sa det till mig.
    Men så länge de har koll så är det väl inte det heller?

  • Tanya6

    O hjälp va jobbigt det måste ha vart. Det var ju riktigt lång tid liksom, du måste ju ha vart helt psykiskt utmattad

  • Tanya6

    Jag har inte lämnat gallsyreproverna än, men jag ska göra det imorgon. Hoppas det är bra, men det kliar ju till o från under händer o fötter. Var på specmödravården igår för andra leverprover jag har tagit och fick veta att de var bra nu iaf. Asat hade gått ner till normalvärde

Svar på tråden Vi som haft Hepatos.