• Låtta1

    Vi som haft Hepatos.

    Hej!Jag har haft hepatos med båda min tjejer,är nu gravid igen och är i v24 och för två dar sen så kom den där j*la klådan under fötterna och i händerna igen!Med första fick jag hepatos i v33,med andra v30.undra lite om det finns fler som fått det så här pass tidigt och hur det gick för er och hur tidigt dom satte igång/snittade er?

  • Svar på tråden Vi som haft Hepatos.
  • Michas

    Försvann från tråden för det blev till att åka in och föda bebbar

    Selma & Ronan föddes den 14 november, i v. 34+0, helt perfekta. Allt gick bra och hepatosen var ett minne blott bara några timmar efter förlossningen...

  • Låtta1

    Ett stort grattis till dig Michas!!!
    Lycka till med dina små!

  • sholof

    Grattis Michas, skönt att hepatosen försvann så fort efteråt.
    Klart dom var helt perfekta


    ♥Världens bästa Max 28/3-07♥
  • sholof

    Låtta: skönt att du slipper bekymra dig över värdena o klådan mer, hoppas det håller i sig.

    Var på läkarbesök idag, o mina gallvärden hade höjts lite till o nu var de på 42. Ska bli intressant o se vad de prover jag lämnade idag visar för nu har jag ändå ätit ursofalk i 2 veckor.
    Bebisen var lite slö när vi var på kontrollen o fast BM buffade på den så sov den vidare.....men när de sen gjorde UL så såg dom iaf att den svarade fint.

    Men läkarens plan är nu att vi ska göra ett igångsättningsförsök om 2 veckor, när jag är i v 36+0. Verkar inte som att det var ett kanske det var frågan om.....så fast att proverna visar att värdet gått ner lite så skulle det ändå bli igångsättning. Så nu ställer vi in oss på att vi har bebisen här innan jul....


    ♥Världens bästa Max 28/3-07♥
  • Låtta1

    sholof: vad tråkigt att gallsyrorna inte går ner mer för dig,med det positiva är ju att du snart får din bebis..och Innan jul!det är ju huvudsaken att beisen mår bra och föds den runt v36 så behöver dom oftas ingen extra vård alls.
    vet ni vad det blir för "sort" och har ni bestämt namn?

  • sholof

    Nej läkaren sa att det var bra om vi väntade just 2 veckor, o för mig känns det helt ok oxå så.... Vill ju att bebisen ska må så bra som möjligt.
    Sonen föddes oxå i v 36 o han behövde i stort sätt bara matas lite extra.... Så jag är inte orolig över det.

    Vi vet itne vad det blir för nåt, men namnen är bestämda. Har flicknamnet klart sen när vi fick sonen, men det känns som att vi får en pojke till. Ska bli så spännande o få träffa den lill*
    Vet ni vad ni får?


    ♥Världens bästa Max 28/3-07♥
  • Låtta1

    nej har ingen aning vad det blir för något eller vad han/hon ska heta!känns som jag och sambon är från olika planeter när vi pratar namn :)

  • sholof

    hehe, låter jobbigt.

    Sambon kom med några konstiga förslag oxå.....som jag inte alls gillade. Sen hittade jag ett namn som jag nämnde lite i förbi farten, o efter några dagar så kom han o sa att han nog gillade det.
    Så jag fick min vilja fram....


    ♥Världens bästa Max 28/3-07♥
  • sholof

    Vad tror ni.
    Kan man anta att mer klåda igen även är en ökad gallsyra? Eller kan man få mer klåda utan att gallsyran är hög igen?


    ♥Världens bästa Max 28/3-07♥
  • Jessnr4

    Gammal tråd behöver uppdateras tycker jag!

    Har 4 barn, haft svår hepatos med alla men det var med den sista sladdisen som jag faktiskt läste på om det. Mina flickor är födda i v35, v36, v35 och v 34. De sista två blev igångsättning. Näst sista hade jag 130 i gallsyra och med sista 240 så det var skillnad. Vill ni veta mer så säg till. Hade gärna velat ha ett barn till men nu är jag rädd att det kommer gå fel tyvärr...

Svar på tråden Vi som haft Hepatos.