• Fideli­s ad urnam
    Äldre 16 Oct 16:35
    4281 visningar
    38 svar
    38
    4281

    Din son/dotter berättar att han/hon ska byta kön.

    Tänk dig in i följande situation.

    Ditt vuxna barn kommer hem och berättar att han/hon har bestämt sig för att byta kön.
    Han/hon har redan gått till en psykolog och diskuterat det hela under lång tid och allt är godkänt av läkare osv. Nu är det bara väntetiden kvar.

    Hur ställer du dig till ditt barns beslut att byta kön?

    Varför?


    Amor vincit omnia et nos cedamus amori
  • Svar på tråden Din son/dotter berättar att han/hon ska byta kön.
  • Äldre 16 Oct 16:36
    #1

    om någon av mina söner i framtiden känner att de har blivit födda till "fel" kön kommer jag stötta dem till 100%. Deras lycka är det viktigaste!

  • Morbid Mistre­ss
    Äldre 16 Oct 16:36
    #2

    Jag är helt ok med det. Varför? Jag har inte hittat  någon anledning varför jag inte skulle göra så.


    Det som skrivs på Internet stannar på Internet
  • Eisa
    Äldre 16 Oct 16:37
    #3

    Jag skulle ta det personligt. Här har man tillverkat en snopp och behandlat den varsamt under alla blöjbyten och så vill HAN INTE HA DEN MER!!!

  • Eisa
    Äldre 16 Oct 16:38
    #4

    Nej jag bara skojade. Jag skulle oroa mig lite för att han skulle se ut som en transa men skulle hålla käft om det och självklart stötta honom.

  • presen­s konjun­ktiv
    Äldre 16 Oct 16:38
    #5

    Jag är helt okej med det, men hade nog blivit lite besviken för att vårt förhållande inte var så bra att jag hade fått veta det tidigare. Det hade varit jobbigt att ställas inför faktum och inse att jag inte hade funnits där och kunnat stötta under den jobbigaste tiden.


    Jag är vaniljglass med saltlakritsströssel!
  • La Lola
    Äldre 16 Oct 16:38
    #6

    Jag skulle stötta mitt barn till 100%!


    //3 år tog det - jag ska bli mamma igen
  • xenaa
    Äldre 16 Oct 16:39
    #7

    Jag kan nog inte svara på det nu, MEN jag röstade på att jag skulle inte känna att det var OK, MEN det är min son i sånnafall som bestämmer och jag stöttar till 100%. jag skulle aif inte stötta bort mitt barn


    ♥ Leo 2oo7-o6-22 ♥ - ♥ Bönan BF 2oo9-o3-o7 ♥
  • Anna Paulit­a
    Äldre 16 Oct 16:43
    #8

    Tror att det är omöjligt att svara exakt hur jag skulle reagera, men jag skulle nog bli ledsen om Julia vill ebytakön i vuxen ålder. Tycka att det var jobbigt och påfrestande, men hon är ju mitt barn "no matter what" och jag skulle alltid finnas där för henne och stötta henne.

  • miss nöjd
    Äldre 16 Oct 16:46
    #9

    Att säga att jag är OKI med det vore helt klart att ljuga. Det är inte ngt jag med glädje kan fantisera om kommer hända mina barn.
    Men OM det blir så här så kommer jag såklart stötta dem i det. Men jag kommer inte känna mig OKI med det, absolut inte. Lika lite som jag kommer känna mig OKI med att de råkar ut för en trafikolycka och hamnar i rullstol resten av livet.

  • bodica
    Äldre 16 Oct 16:48
    #10

    Om mitt barn kommer och berättar att hon eller han vill byta kön, så har det förmodligen levt alla helvetes jävla kval för att komma fram till detta beslut. Tänk så mycket det måste ha lidit i det tysta, det skulle göra så ont i mig att veta det. Men inte på långa vägar så onmt det gjort i mitt barn. Det är mitt barn jag älskar det oavsett, det kommer fortfarande att vara mitt barn, det kommer fortfarande att vara intresserad av samma saker ha samma känsla för det som är rätt och fel det kommer fortfarande att vara samma person och mitt älskade barn som jag burit under hjärtat.

Svar på tråden Din son/dotter berättar att han/hon ska byta kön.