Inlägg från: Shadilly |Visa alla inlägg
  • Shadilly

    Babygym..bra eller onödigt?

    MK84 skrev 2008-10-23 23:17:12 följande:
    Jag hade ett tygbabygym det första månaderna. Men sen då sonen blev mer rörlig så var han mer intresserad av ett jag köpte på barnenshus för 99 kr i hårdplast. Såg ut ungefär som en gungställning i modellen och sen hängde det en massa saker i det. La bara en tjockare filt på golvet och sen babygymmet ovanför det. Det var kanon. Så jag rekommenderar det om din dotter redan är 3 mån.
    Vi köpte också ett sådant. Simba heter det. Tycker det är superbra. Bara att plocka isär när man ska åka nånstans, så blir det ett avlångt paket bara. Lätt att hålla rent också, och det funkar både när bebisen ligger och med babysitter.
    Vi köpte dock lösa extraringar som man kan bygga på med så leksakerna hamnar längre ner, tyckte de hängde väldigt högt.
    Condemnant qui non intelligent
  • Shadilly
    Bellsam skrev 2008-10-23 23:31:28 följande:
    Fast egentligen så är de flesta sådana saker totalt onödigt. Barnen struntar egentligen i om de ser en leksak eller en pantburk med lite färger på. Babygymmet är mer till för att vi tycker att det är snyggt och lite enklare för oss att ge dom stimulering än att hålla upp en burk framför dom (i kanske lite överdrivna drag).
    Lite säkrare också iofs än en pantburk med skarp kant

    Men jag håller med, min bebis som är åtta månader älskar min sjal från Indiska som är svart med lurexrutor. Han tittar, biter franspillar och leker tittut själv
    Condemnant qui non intelligent
  • Shadilly
    Bellsam skrev 2008-10-23 23:35:00 följande:
    Får fila kanterna? ;) ha ha... Nej men jag kom inte på något bra att ha som exempel. Hade en pantburk brevid mig så det blev det första jag kom på :DMen sjalen från indiska låter ju kanske lite mer mjukare och bättre för en liten bebis ;)
    Japp, och han ser ut som en glamorös dragversion av Spökplumpen när han kommer igång ordentligt med sina tittutlekar *skrattar* Jag måste filma det.
    Condemnant qui non intelligent
Svar på tråden Babygym..bra eller onödigt?