Inlägg från: Bellsam |Visa alla inlägg
  • Bellsam

    Babygym..bra eller onödigt?

    Min lille är strax över 2 månader och han har börjat gilla sitt babygym i tyg som vi har här hemma. Vi tog en tur till Ullared innan han kom till så att vi la inte ut allt för mycket pengar på det så att då var det värt det. Men 600:- vet jag inte riktigt. Speciellt inte om man inte vet om barnet ens kommer vara intresserad av det.
    Det där är nog svårt för andra att avgöra. Endast du vet hur stort hål du gör i din plånbok och om det är värt att köpa det, även om hon kanske inte kommer vara intresserad av det sen.

  • Bellsam

    Fast egentligen så är de flesta sådana saker totalt onödigt. Barnen struntar egentligen i om de ser en leksak eller en pantburk med lite färger på. Babygymmet är mer till för att vi tycker att det är snyggt och lite enklare för oss att ge dom stimulering än att hålla upp en burk framför dom (i kanske lite överdrivna drag).

  • Bellsam
    Sarah84 skrev 2008-10-23 23:32:27 följande:
    Fast ja tyckte många gånger de va bra. Då ja kunde göra andra saker än att bara sitta vid/hålla i dottern.
    Jovisst. Jag har en själv som jag använder. Men som sagt, i överdrivna drag så är de egentligen bättre för oss än för våra bebisar ibland ;)
  • Bellsam
    Shadilly skrev 2008-10-23 23:33:31 följande:
    Lite säkrare också iofs än en pantburk med skarp kant Men jag håller med, min bebis som är åtta månader älskar min sjal från Indiska som är svart med lurexrutor. Han tittar, biter franspillar och leker tittut själv
    Får fila kanterna? ;) ha ha... Nej men jag kom inte på något bra att ha som exempel. Hade en pantburk brevid mig så det blev det första jag kom på :D
    Men sjalen från indiska låter ju kanske lite mer mjukare och bättre för en liten bebis ;)
  • Bellsam
    Shadilly skrev 2008-10-23 23:40:07 följande:
    Japp, och han ser ut som en glamorös dragversion av Spökplumpen när han kommer igång ordentligt med sina tittutlekar *skrattar* Jag måste filma det.
    Låter absolut som något som måste filmas! :)
    Eller så bör man ta kort på det till framtida student, ha ha.
Svar på tråden Babygym..bra eller onödigt?