• Anonym (Less)
    Äldre 27 Oct 21:38
    40012 visningar
    59 svar
    59
    40012

    Min kille är sjukt dålig i sängen...

    Ja som rubriken lyder så är min kille värdelös i sängen... Han kommer alltid alltid efter typ 2 minuter. Under hela sexet tänker jag bara på att "nej nu får han inte komma" så jag hinner lixom inte njuta själv. Han måste avbryta flera gånger precis när det e som skönast för mig. SUCK! Jag blir så himla frustrerad.. Dessutom så tillfredställer han inte mig efter han kommit trots att jag e aaaaaskåt fortfarande.

    Jag har försökt prata med honom men det funkar ju inte, känsligt ämne. SNart går jag ut och hittar ett riktigt knull på stan. Har inte fått det på 5 år herregud!!

    Jag blir tokig!!!!!!!!

  • Svar på tråden Min kille är sjukt dålig i sängen...
  • Anonym (kille­)
    Äldre 27 Oct 22:04
    #11

    Jag kommer väldigt fort men vi varvar kn*ll med oralsex, ibland tar vi med en dildo, gurka eller nå annat kul. Men jag ser alltid till att sambon kommer innan mig. Själv tycker jag det är pinsamt att jag kommer så fort som jag gör men jag vet inte vad jag ska göra åt det.

  • Äldre 27 Oct 22:35
    #12

    finns det inte massvis med prylar man kan köra med som fördröjer utlösningen? penisring, salvor eller liknande. det kan ju inte vara roligt att ha det så som kille heller menar jag så varför inte föreslå något sånt?

  • Anonym (tips)
    Äldre 27 Oct 23:19
    #13

    Jag skulle tipsa om att du första gången tillfredsställer honom till utlösning så att han får bli av med den första anspänningen. Sedan kan ni ju starta om och då blir han förhoppningsvis lite mer "långdragen" eftersom han har fått tömma sig...gud vad osexigt det där lät,men...

    Sedan är det ju bra för honom att liksom träna på att hålla utlösningen inne. När han känner att han är på g, så att säga, ska ni liksom stanna upp i alls så att det får lägga sig och sedan köra på. Det krävs ju rejält med repititioner och träning, men det har fungerat på oss. Båda dessa saker.

  • synanc­eia
    Äldre 27 Oct 23:30
    #14

    Jag kanske blir påhoppad nu, men har du det dåligt i sängen är det bara du som kan ta ansvar för och se till att han en gång för alla fattar att tillfredställa dig också, även om han redan kommit. Sen går det att träna upp detta med att han kommer för tidigt. Och du kan också smeka dig själv under själva akten för att snabba på din egen orgasm. Men det viktigaste är att ni sätter er och att du talar om för honom hur viktigt det är för dig att han tillfredställer dig också och inte bara lämnar dig där.

    På ett sätt kan jag tycka att han borde ha vett nog att inse detta själv, men är han trög så få du ta i med hårdhansdkarna.

  • Anonym (Less) Trådstartaren
    Äldre 28 Oct 10:11
    #15

    Okej mina vänner...

    Igår försökte jag med långt förspel med massage och sen var vi igång och som vanligt efter typ 2 minuter var han tvungen att sluta för att inte komma, sen kunde han jucka ungefär 3-4 juck innan han va tvungen att göra en paus igen. Vi har en vibrator som jag brukar använda ibland så jag kommer lite snabbare och det hade ju säkert funkat om han kunde köra på i allfall 20 sekunder men icke!! så vi höll på sådär, 3 juck sen ut med den i nån minut osv... ja, ni förstår, aningen avtändande. Varje gång när jag precis skulle komma så va han tvungen att dra ut det.. Tillslut tänkte jag bara, nu skiter jag i det här!!!!! men dåååå lyckades han men istället så kom han i mig vilket han verkligen inte skulle.

    Skit karl.. Men tack för alla tips, ska testa.

    Han kan inte få upp den igen på ett BRA TAG om han kommit en gång :(

  • synanc­eia
    Äldre 28 Oct 10:22
    #16

    Men han rår väl knappast för det här. Och genom att avbryta precis innan han kommer så övar han upp sin uthållighet på lång sikt. Varför kan du inte prata med honom om detta? Sitta och kalla honom för skitkarl när han inte ens rår över detta.

    Och varför är det så hemskt att han kommer i dig? Skyddar ni er inte? Eller tycker du bara inte om det? Kör med kondom då! Kondom brukar dessutom göra så killen känner liiiite lte mindre och alltså vara bra för folk som får för tidig utlösning.

    Anonym (Less) skrev 2008-10-28 10:11:55 följande:


    Okej mina vänner...Igår försökte jag med långt förspel med massage och sen var vi igång och som vanligt efter typ 2 minuter var han tvungen att sluta för att inte komma, sen kunde han jucka ungefär 3-4 juck innan han va tvungen att göra en paus igen. Vi har en vibrator som jag brukar använda ibland så jag kommer lite snabbare och det hade ju säkert funkat om han kunde köra på i allfall 20 sekunder men icke!! så vi höll på sådär, 3 juck sen ut med den i nån minut osv... ja, ni förstår, aningen avtändande. Varje gång när jag precis skulle komma så va han tvungen att dra ut det.. Tillslut tänkte jag bara, nu skiter jag i det här!!!!! men dåååå lyckades han men istället så kom han i mig vilket han verkligen inte skulle. Skit karl.. Men tack för alla tips, ska testa.Han kan inte få upp den igen på ett BRA TAG om han kommit en gång :(
  • Anonym (snabb­is)
    Äldre 28 Oct 10:31
    #17

    Min man var en "snabbis" i början och tyckte det var jättepinsamt! Men jag tog det bara som en komplimang och sa det till honom! Dvs, han tände så mycket på att ha sex med mig att han inte kunde hålla sig. Så vi avbröt också då och då och han fortsatte att tillfredsställa mig på annat sätt istället för att sen fortsätta.

    Efter ett tag så blev det bättre och bättre. Det händer fortfarande att det går på fyra sekunder, speciellt om vi inte haft sex på länge, men han tar hand om mig ändå, och jag kan ibland få honom att komma igen.

    Har du sagt till honomatt du tycker att det är hemskt? Det kan ju bli en sån psykisk grej för honom att det är svårt att ändra sig då.

  • Anonym (4 sek)
    Äldre 28 Oct 10:36
    #18

    Här är en till tjej i samma situation. En karl som inte har så starkt behov av sex o när vi väl har det så är det precis som du beskriver. Jag har med försökt prata med honom om uthållighetsträning, att komma först en gång. Men han är som din karl. Får inte upp den igen...
    Sitter med o tänker på bra sex med ex fast jag egentligen skulle vilja att VI hade ett bra 6liv. Frustrerande!

  • synanc­eia
    Äldre 28 Oct 10:43
    #19

    Varför gör du inget åt det då? Tror du attDIN njutning helt vilar på din man?

    Anonym (4 sek) skrev 2008-10-28 10:36:14 följande:


    Här är en till tjej i samma situation. En karl som inte har så starkt behov av sex o när vi väl har det så är det precis som du beskriver. Jag har med försökt prata med honom om uthållighetsträning, att komma först en gång. Men han är som din karl. Får inte upp den igen... Sitter med o tänker på bra sex med ex fast jag egentligen skulle vilja att VI hade ett bra 6liv. Frustrerande!
  • Anonym (Tvärt­om)
    Äldre 28 Oct 10:43
    #20

    Det är typ samma här fast tvärtom. Min kille kan hålla på läääänge,ibland en timme osv och han kan komma 4 ggr under samma akt,kommer han en gång och han fortsätter jucka eller jag rider kommer han igen och igen. Visst det är mysigt men när man håller på en timme får man ju för fÄn skavsår i musen

Svar på tråden Min kille är sjukt dålig i sängen...