Inlägg från: meuf |Visa alla inlägg
  • meuf

    Hur vet man om man har en demon på sig?

    Mycket enkelt: Man vet att man inte är det, eftersom det du pratar om är lika verkligt som jultomten.
    Tycker bara att det är beklämmande att du inte kan få vård.
    Om du mår bättre på något sätt av att prata med en präst så har jag för mig att det finns telefonjourer för sån't.

  • meuf
    VulgusProfanum skrev 2008-11-02 11:14:10 följande:
    Visst kan det finnas saker som vi upplever som onda här i världen.Men du är inte ond och jag kan nog påstå med 99.9% säkerhet att du inte är besatt.Det är bra att du har sökt hjälp och du kan få hjälp med detta.
    Kan inte annat än instämma. Med tanke på den kamp du för tycker jag verkligen du ska lägga demontänket åt sidan.
  • meuf

    Herman Hedning skrev 2008-11-04 21:57:02 följande:


    Information....!!!!????? Information om vadå,mysticism, vanföreställningar,religiös skräck propaganda och folktro? Skulle tro att boken om cancer skulle hjälpa exakt lika mycket i denna fråga dvs inte ett skit. Risken är snarare att tron på besatthet fördjupas då vederbörande redan i frågande stund på alvar verkar söka svaren i religiösa vanföreställningar istället för att söka svaren i faktabaserad kunskap. Att rekomendera en bok som kan ge ny brasved till vidskepliga och religiösa floskler istället för att rekomendera en hjälp som bevisligen hjälper snabbt och effektivt till minimalt lidande för individen är otroligt oansvarigt och knappast tillrådigt.De symptom som TS beskriver överensstämmer väl med de symptom psykiatrin och läkarvetenskapen hjälper folk med varje dag,inte handlar det om någon form av demoner så varför underblåsa sådana vanföreställningar för det är det som kan bli resultatet av information från tvivelaktiga källor (om man nu kan kalla det info och källa när det handlar om fablernas värld).
    Åh precis vad jag känner också. Man ska inte släcka elden med bensin. TS, jag har all respekt för dig och medkänsla för hur du mår. När jag läser din presentation förstår jag att du har det tuffare än vad man ens kan föreställa sig. Men just därför tycker jag att det är extra viktigt att du försöker fokusera på att må bättre med hjälp av vedertagen vetenskap.
  • meuf
    KristenTjej84 skrev 2008-11-05 17:30:30 följande:
    Vedertagen vetenskap? har ju lyckats jättebra hittils..*not*Orsaken varför jag inte litar bara på mänsklig "vetenskaplig" hjälp?svar: Allt som har med övernaturliga saker att göra klassas som psykisk sjukdom och dessa tror de att man lyckas bota med stark medicinering.
    Mmmm, vad konstigt. Och tror du det hjälper TS i hennes chanser att prata om demoner?
  • meuf
    KristenTjej84 skrev 2008-11-06 00:10:57 följande:
    Herman Hedning..som vanligt kommer du med dina alltid lika charmiga förolämpningar.Du borde fråga frågan du ställde mig till dig själv!du verkar ju också vara troende till alla möjliga gudar.. tror du inte psykvården även skulle klassa dig som knäpp om du gick till dom och berättade om vad du tror på?
    Är det förolämpande att vilja se vetenskapliga bevis och fakatunderlag?
Svar på tråden Hur vet man om man har en demon på sig?