• Fikia
    Äldre 14 Nov 17:57
    46875 visningar
    15 svar
    15
    46875

    Whiplash.. ersättning?

    Jag har själv en whiplashskada och undrar nu hur mycket man kan begära i ersättning/skadestånd? Hur lång tid har det tagit för er att få rätt med ersättning? Har själv kämpat i över 6 år med detta..
    Väldigt tacksam för svar!

  • Svar på tråden Whiplash.. ersättning?
  • Fikia
    Äldre 14 Nov 18:06
    #2

    Får man fråga hur mycket? Fick du ersättning för invaliditets % eller du har fått ut för allt? (förlorad inkomst, sveda & värk, mediciner mm..) Hade du advokat?

  • Fikia
    Äldre 14 Nov 18:18
    #4

    Oj, va hemskt! Bara 15 år.. Det va ju inte alls mycket du fick ut. Som du sa: det kostar ju mycket mer att ha skadan.. Tack för att du svarade! Förresten, vad fick du för invaliditets %?

  • Fikia
    Äldre 14 Nov 18:35
    #9

    Nifelheim: Hur mycket fick du ut från bilförsäkringen? Jag har folksam som jag strider mot.. Inga andra privata försäkringar. Det kommer nog antagligen klassas som arbetsskada så då kanske det blir lite från "jobb försäkringen". Krockade på väg från jobbet.

  • Fikia
    Äldre 14 Nov 18:53
    #11

    Jättegärna! Håller på att ta reda på fakta för jag måste få rätt med detta nu snart. Vill ju veta lite vad man kan begära så man inte tar emot en ersättning som är för låg, försäkringsbolagen gör ju allt för att slippa betala ut.. Jag har fått 15 % invaliditet, det fastställdes för 4 år sen så det kan bli högre.

Svar på tråden Whiplash.. ersättning?