• Anonym (Kaffedraken)

    Whiplash.. ersättning?

    Hoppar in här. Jag har haft min skada sen -04 och har varit sjukskriven mycket. Jag har tyvärr inte orkat ta itu med försäkringen men nu måste det göras. Jag hittar ingen läkare som vill skriva ett vettigt intyg, min läkare är själv döende i cancer och verkar tycka att jag ska vara tacksam att jag bara har ont.
    Har haft perioder då jag inte tagit mig ur sängen, bodde hos svärmor 3mån för jag kunde inte ta hand om min dotter och läkaren skriver i intyget. -Påverkas inte nämnvärt av skadan. Då lever jag ständigt på Tradolan som han skriver ut.
    Blev skickad av jobbet till en annan läkare som skulle göra en ny undersökning på nacken, han kände inte ens på nacken utan frågade bara vad problemen var och skrev ut mer värktabletter. Det finns en whiplash speciallist läkare i grannkomunen men har försökt få en tid i 2år och han säger att han ska ringa upp men hitills har jag inte hört något och jag har ringt ett antal gånger men han är alltid på möten eller bortrest.

    Nu har försäkringsbolaget krävt att alla papper ska in och jag hittar ingen som vill göra en ordentlig undersökning.
    Gick med i www.aj.se nu inatt men det tar ett tag innan man får annvändar uppg. jag hoppas att de kan hjälpa mig med läkare.

    Är det någon som har erfarenheter av dom?
    Alla tips mottages tacksamt.

Svar på tråden Whiplash.. ersättning?