• Klina1­0
    Äldre 17 Nov 09:57
    9558 visningar
    314 svar
    314
    9558

    BF februari 2006 Stockholm - del 7

    Bra kämpat Singhis!! Kilona sitter betydligt hårdare nu efter nr 2 tycker jag. Har själv ca 2-3 kg kvar till nöjd. Hoppas kunna få bort dem innan Thailand i feb.

  • Klina1­0
    Äldre 26 Nov 13:45
    #41

    Coccos - KohLanta ska vi oxå till i 2 veckor först på vår resa. Där har vi inte varit tidigare så vet inget om det, du får berätta när ni kommit hem igen. Vi åker 17 feb, till Bangkok - så hoppas deras regeringssituation har löst sig tills dess...

    Erfarenheter från förra resan (då Ia fick lunginflammation) är kräma inte på AC för mycket - stora temp växlingar kan vara orsaken till sjukdom för de små (och stora), kolla på ev poolen är ren, ha myggmedel (som barn kan använda alt ta på kläderna - vissa är inte bra att få i munnen) + täckande kläder vid skymmning + gryning. Kolla Thailandslänkarna här på familjeliv - man kan få vissa tips (även om jag tycker det är trist om att läsa om folk som åker charter till Phuket med 100 kg i bagaget och undrar vart McDonalds ligger - det är mer Kanarieöarna än Thailand för mig..). Har ni bokat boende på KohLanta?

  • Klina1­0
    Äldre 2 Jan 15:15

    Gott Nytt År från oss i Lomma.

    Catten - måste hör med dig som kan lite om allergi på barn. Ia har sådana böjveckseksam (ibland tar vi kortison och ibland mjukgörande salva MiniDerm) men så läste jag lite om det och att det kan vara kopplat till födoallergi så funderar på att boka pricktest. Vet du vad ett sådant visar dvs vad kan man kolla? Har dina barn eksem eller torr hud?

  • Klina1­0
    Äldre 19 Jan 23:42

    Coccos - har ni vart i Thailand, (jo det har jag för mig)...Hur var det??

  • Klina1­0
    Äldre 21 Jan 16:49

    Coccos - vi ska åka 17 feb i 6 veckor. Vi ska de första 2 veckorna oxå bo på Klong Nin Beach. Var det bra? Joas syster har bokat Lanta Paradise Resort där de bodde förra året och var väldigt nöjda med. Efter de 2 veckorna vet vi inte vart vi ska. För 2 år sedan var vi på KohChang KohSamet. Var ni bara på Klong Nin Beach eller var ni runt mycket? Finns det något mer att göra än att bada och äta gott??

  • Klina1­0
    Äldre 2 Feb 21:27

    Jo kikade oxå på det. Både jag och Joa sa att vi kanske ska lägga ner projekt nr 3 - tänk om man som de i Staffanstorp får tre st TILL - 5 barn helt plötsligt!! Undra hur magen ser ut när man får en unge nästan varje år...

  • Klina1­0
    Äldre 16 Feb 14:22

    Oj vad dyrt med kattvård. Tur att det e gratis för våra barn och inte kostar det samma.

    I helgen hade vi 3 årskalas - 11 3-4 åringar - vilket kaos!! Men det var skoj.

    Imorgon drar vi till Thailand - snacka om att det är mycket att fixa...

Svar på tråden BF februari 2006 Stockholm - del 7