• Äldre 16 Nov 20:30
    9496 visningar
    314 svar
    314
    9496

    BF februari 2006 Stockholm - del 7

    Ja, här fortsätter vi att tjattra!

    Vi är ett gäng som hållit ihop sedan september 2005.


    * Engla 7 mars 2006 och Elvira 4 juli 2008*
  • Svar på tråden BF februari 2006 Stockholm - del 7
  • Äldre 13 Feb 19:14

    Jag är helt slut efter en heldag med hög ljudnivå! Det var jättemycket folk på sångstunden i dag. Och lika mycket folk på Barnkulan! Åkte från Barnkulan vid 14:15. Då var Engla helt slut och började gråta för ingenting. Hon stensomnade i bilen.

    När vi kom hem började hon hosta konstigt. Det är en skällande hosta. Tog tempen nyss och den visar 37,7. Hon ser lite hängig ut på ögonen oxå. Ja, hon har ju varit frisk i hela tre veckor, så det är väl dags för sjukdom igen . . . . .

    Det är tydligen två barn på Englas avdelning som är hemma och är dåliga i magen. Engla bajsade tre gånger på Barnkulan! Får se vad det blir av det.

    Johans plan landar på Arlanda kl 15:30 i morgon. Så i morgon kväll ska vi fira Alla Hjärtans Dag med räkor, aioli och vitt vin!


    * Engla 7 mars 2006 och Elvira 4 juli 2008*
  • Chrizz­y
    Äldre 13 Feb 20:47

    hej på er
    har inte varit här på ett tag. mycket plugg samt att man somnar samtidigt som barnen.
    hur är det med er alla?

  • alexan­dr
    Äldre 13 Feb 22:20

    Chrizzy: Allt är bra med oss!

    Jag tänkte ta semester vecka 12 (alla dagar förutom måndag), och undrar nu om ni vill komma över och fira D:s födelsedag i efterskott, typ någon vardag den veckan. Jag är rätt flexibel med vilken tid och dag, så föreslå gärna, det är alltså antingen 17/3 eller 18/3 eller 19/3 eller 20/3.

  • Äldre 14 Feb 06:06

    Alexandr,
    Alla dagar utom måndag är dessvärre redan fullbokade nästa vecka. Träningsveckan som jag vunnit börjar på onsdag, så då blir det träning mitt på dagen. På tisdag kommer grannarna över och fixar vår el och på eftermiddagen ska Engla på gympa. På torsdag ska jag på babysim på förmidddagen och till sjukgymnasten på eftermiddagen. På fredag ska jag träna vid lunchtid och sen ut på tjejkväll med några andra mammor.


    * Engla 7 mars 2006 och Elvira 4 juli 2008*
  • Linuse­n
    Äldre 14 Feb 19:58

    Singhis
    vecka 12 är inte nästa vecka. Vecka 8 är det nu på måndag.

    Alex
    då är jag hemma och vaggar runt så vi skulle nog kunna komma (Måns och jag). Den 20/3 fyller jag år så då kanske vi gör ngt annat men de andra dagarna

  • Äldre 15 Feb 08:13

    Ja, då var det dags igen. Engla har 40,1 graders feber och hosta. Hon vaknade och grät vid 4:30. Johan följde med henne på toa och sen lade hon sig hos oss.

    04:50 Vaknade Elvira. Då hade Engla somnat om, så J lade sig med Elvira i Englas säng. Men Elvira somnade inte om, så jag tror de gick upp strax före 5:30.

    Jag försökte sova bredvid Engla, men varje gång jag höll på att somna så ville hon dricka vatten, mjölk eller så hostade hon. Så jag har varit vaken sen 4:30.

    Jag vet inte om det är en tillfällighet, men efter varje gång vi varit på Barnkulan så har Engla blivit sjuk . . . . . Har ringt och avbokat ridningen i dag.


    * Engla 7 mars 2006 och Elvira 4 juli 2008*
  • Äldre 15 Feb 08:17

    Linusen och Alexandr,
    Oj, jag var nog lite för snabb med att läsa eftersom jag inte såg att det var mars. Vet ju att D fyller år i februari så jag tog förgivet att det var 17-20 februari du menade. Jag tittade i min almanacka och veckodagarna stämde överens med datumen i februari. Men såg att det gör det i mars oxå

    Än så länge är det inget uppbokat v 12 förutom att Engla går på gympa på tisdagar efter dagis, så den 17 mars passar inget bra för oss.


    * Engla 7 mars 2006 och Elvira 4 juli 2008*
  • Äldre 15 Feb 08:25

    Var en jättetrevlig kväll i går. Engla var jätteglad över att pappa hade kommit hem. Hon fick två paket; en gul Hello Kitty-t-shirt och en Hello Kitty-docka. Dockan var till både Engla och Elvira. Jag fick choklad av J och han fick choklad av mig  

    Johan hade köpt så himla gott vin! Det är inte många vita viner som är goda, men detta var supergott!


    * Engla 7 mars 2006 och Elvira 4 juli 2008*
  • Äldre 15 Feb 19:37

    Nu är vi 3800 kr fattigare! Allt bara för jag är så himla klantig! Jag skulle klippa bort tovor i nacken på vår katt, vilket jag gjort många gånger tidigare. Men just i dag råkade jag klippa i skinnet så hon fick ett öppet sår stort som en femkrona. Det blödde lite grann. Ringde djursjukhuset och hörde vad vi skulle göra. De kunde inte svara på om det behövde sys eller inte. Vi valde att åka in till djurakuten, eller rättare sagt, Johan åkte dit med katten. Väl där så var det ingen väntetid. De konstaterade att det behövde sys. Hon blev sövd och veterinären sa att hon kunde passa på att raka bort övriga tovor när katten ändå var sövd. Kalaset gick på 3800 kr. Det är 50 procent dyrarare på söndagar, så det är ingen bra dag att klippa sönder en katt . . . . . Vi ska tillbaka om 10-12 dagar och ta bort stygnen. Under dessa dagar får hon inte gå ut. Hon kommer bli tokig. Fy, vilket dåligt samvete jag har och stackars lilla Singhis!

    Engla var feberfri mitt på dagen, men vid 17-tiden blev Engla hängig och somnade på soffan. Väckte henne nyss och satte på pyjamas och kissade på toa. Kollade tempen som visar 38,7. Sen sov hon vidare i sin säng.


    * Engla 7 mars 2006 och Elvira 4 juli 2008*
  • Äldre 16 Feb 06:20

    Morrn morrn!

    Jag har inte sovit någonting i natt! Engla somnade ju kl 17 i går, så hon var vaken ett par gånger i natt och var pigg. Hon kom in till vår säng vid 23-tiden. Då skulle hon ha välling och vatten. Sen sov hon ibland, var vaken ibland. Vid 3-tiden skulle hon upp och kissa. Hon har varit jättevarm i natt så hon har fortfarande feber, frågan är bara hur mycket. Ska kolla sen när hon vaknar.

    Vid 4 vaknade Elvira och var pigg! Jag tog med henne till Englas säng. Hon verkade hungrig så jag fixade välling. Eftersom hon inte är så förtjust i välling äter hon bara det om hon är riktigt hungrig och hon åt väl ca 80 ml och somnade om till 05:30. Snark!

    Ska låta J sova till 8-9, då får han gå upp så jag kan sova lite.


    * Engla 7 mars 2006 och Elvira 4 juli 2008*
  • Catten­28
    Äldre 16 Feb 14:19

    nu är vi hemma från Orsa. var supermysigt, Första dagen åkte papporna skidor och mammorna och barnen åkte pulka. samt hade de ett ställe som hette Vargkulan där de hade spel pyssel filmer tågbanor och andra leksaker, det kostade 75kr om dagen. mysigt.andra dagen åkte papporna tidigt till backen, det var minst -15 när de åkte så vi väntade tills efter lunch och åkte dit med barnen, då fick john åkte skidor i backen med sin pappa, efter ett tag blev han tuff och ville åka själv i liften och backen, som den 3åring han är sa naturligtvis nej.
    han var så söt . sen var vi på after ski där de sjöng barnvisor och john skrålade på han med. åkte hem i går på fm, bilresan gick över förväntan, viv sov och john tittade på film
    vi ska åka dit i påsk oxå. så härligt att se massa snö

    Imorgon fyller John 3, tänk att pluttarna blivit så stora. har handlat present til honom idag, lite småpyssel film och sen en rittavla. de har så mkt saker redan, har önska cykelhjälm och korg samt pengar till skidskola.

    singhis, stackars E, låter som den förkylningen som härjar hos oss. krya på er. och stackars kattten, vi rakade vår katt flera gånger det är inte billigt, men tänk på att klippa katten på måndagar framöver :-P så blir det inte så dyrt om det går tokigt.

  • Catten­28
    Äldre 16 Feb 14:19

    alexndr, träffas gärna

  • Klina1­0
    Äldre 16 Feb 14:22

    Oj vad dyrt med kattvård. Tur att det e gratis för våra barn och inte kostar det samma.

    I helgen hade vi 3 årskalas - 11 3-4 åringar - vilket kaos!! Men det var skoj.

    Imorgon drar vi till Thailand - snacka om att det är mycket att fixa...

  • Äldre 16 Feb 14:48

    Catten,
    Det låter som ni haft det sypermysigt!


    Klina,
    Ha en skön semester!


    Grattis till alla födelsedagsbarn!

    Engla är jättehängig i dag. Kollade tempen strax före lunch. Då visade den 39,3. Vid 11 ville hon sova. Vaknade 12:30. Vid 13 ville hon gå och lägga sig igen, hon sa att hon hade ont i magen. Hon sover fortfarande.

    Vet inte om vissa barn är mer infektionskänsliga än andra och har sämre immunförsvar. Tycker Engla är sjuk minst en gång i månaden. Börjar bli lite tröttsamt.


    * Engla 7 mars 2006 och Elvira 4 juli 2008*
Svar på tråden BF februari 2006 Stockholm - del 7