• Ninis

    BF februari 2006 Stockholm - del 7

    Ja, här fortsätter vi att tjattra!

    Vi är ett gäng som hållit ihop sedan september 2005.


    * Engla 7 mars 2006 och Elvira 4 juli 2008*
  • Svar på tråden BF februari 2006 Stockholm - del 7
  • Klina10

    Coccos - KohLanta ska vi oxå till i 2 veckor först på vår resa. Där har vi inte varit tidigare så vet inget om det, du får berätta när ni kommit hem igen. Vi åker 17 feb, till Bangkok - så hoppas deras regeringssituation har löst sig tills dess...

    Erfarenheter från förra resan (då Ia fick lunginflammation) är kräma inte på AC för mycket - stora temp växlingar kan vara orsaken till sjukdom för de små (och stora), kolla på ev poolen är ren, ha myggmedel (som barn kan använda alt ta på kläderna - vissa är inte bra att få i munnen) + täckande kläder vid skymmning + gryning. Kolla Thailandslänkarna här på familjeliv - man kan få vissa tips (även om jag tycker det är trist om att läsa om folk som åker charter till Phuket med 100 kg i bagaget och undrar vart McDonalds ligger - det är mer Kanarieöarna än Thailand för mig..). Har ni bokat boende på KohLanta?

  • Catten28

    singhis, jag vet men jag är så dålig på meillis, har nu handlat hem så jag kan göra smoothies.

    julmarknad hum, taxinge e trevligt, men kanske inte med barn, gamla stan fint oxå.
    jag skulle vilja gå på skansens. hågelbygård ska ha nått datum tror jag läste det på barnsemester.se eller nått sånt,

    linusen, köp kompriktionsstrumpor på apoteket så slipper du åderbrock tydligen funkar inte vanliga stödstrumpor.

    har inte inhandlat någon bärbar dator ännu, vi väntar nog tills mellandagarna,

    idag har vi haft sångstund hemma hos osss, vi är några mammor som brukar ha det på onsdagar, då hämtar vi tidigare från dagis och äter mellis hemma och sen har vi sångstund, en mkt uppfiningsrik mamma har laminerat olika bilder på saker såsom bussar katter kaniner spindlar hus båtar etc så får barnen ta ett kort var ohc sen sjunger vi om det kortet, mkt uppskattat. efter sångstunden är det lite lek och sen äter vi middag för att sedan avrunda kvällen och alla går hem, barnen tycker attt det är super.


    John & Olivia- Min vackraste kärlek
  • Skogsrå

    Catten, vad mysigt det låter med era sång-onsdagar.

    Ikväll har Minna släpat in min nyköpta Samsonite-resväska in i sitt rum, hon sa att det var hennes. Helt otroligt vilken styrka som finns, och vilja såklart.

  • Coccos

    Ska bli underbart med värme, även om jag gillar snö också. Den ska väl smälta bort imorgon eller på fredags så då är det roliga slut kanske.

    Japp vi har bokat boende på Koh Lanta nu, eller förresten är det inte bekräftat ännu, så jag hoppas att vi får plats där vi vill bo. Annars har vi några andra alternativ. Jag var på Koh Lanta innan jag fick barn och tyckte att det var underbart. Hoppas att det inte har blivit alltför turistigt sedan dess, för McDonalds är jag verkligen inte sugen på. Då var det, trots högsäsong, lugnt på stranden, billig och supergod mat och inte en svenne så långt ögat kunde nå. Jo kanske någon enstaka förresten, men ni förstår.

    Myggmedel alltså. Bra, tack för tipset! Ska genast skriva upp det på min lista.

  • Chrizzy

    coccos
    ligger koh lanta långt från bangkok?? om inte skulle jag nog avvakta o åka när det har lugnat sig. det blir bara värre o värre.

    vi ska försöka åka till turkiet på en all inclusive resa till hösten. få se hur ekonomin ser ut då. kostar 10000 för hela familjen 1 vecka

  • Catten28

    idag har jag varit helt sänkt, T har varit hemma med olivia, jag sov hela förmiddagen och nu mår jag bättre, har whiskystämma och snorig, det är inte roligt det här, hoppas att vi inte tar en runda förkylning till så jag slipper vara sjuk nästa vecka ska ju på spa lör-sön.

    cocco, så länge inte UD avråder kan man ju åka, Ts kollega kom hem från bankok häromdagen och då hade han fått gå 3km med sitt bagage för att bussarna int ekommer fram till flygplatsen men något annat hade inte han märkt av vad jag förstår.
    förstår vad du menar med svenne, man åker ju inte till andra sidan jordklotet för att få en svensk meny och äta mamma scans köttbullar och Mc Donalds


    John & Olivia- Min vackraste kärlek
  • Catten28

    nu har jag beställt julklappar till släkten, har gjort kalendrar och små fotoalbum på barnen. toppenjulklapp som varit uppskattad varje år sen john kom, brukar alltid beställa på crimson men iår provar vi postfotoistället


    John & Olivia- Min vackraste kärlek
  • Linusen

    Vi är också förkylda. Jag är supertäppt men faktiskt lite bättre nu efter en vecka. Måns blev sjuk igår med hosta och nu snor + feber.

    Vi har beställt julkort förut genom Fastlab. De var billiga och bra. Har inte fixat det i år.

  • Chrizzy

    linusen
    hur tar man sig hem till dig? kommer att åka komonalt då p behöver fixa bilen. hoppas det inte tar för lång tid. kan du skicka en vägbeskrivning?

    är det fler som kommer åka buss/tåg?

Svar på tråden BF februari 2006 Stockholm - del 7