• Ninis

    BF februari 2006 Stockholm - del 7

    Ja, här fortsätter vi att tjattra!

    Vi är ett gäng som hållit ihop sedan september 2005.


    * Engla 7 mars 2006 och Elvira 4 juli 2008*
  • Svar på tråden BF februari 2006 Stockholm - del 7
  • Skogsrå

    Jag instämmer med Alexandr och Singhis: tack för mysig glögg- och fikastund, och roligt att se huset!
    Minna har lekt bebis hela kvällen här hemma - utom nu när det är läggdags, då är hon plötsligt vuxen och behöver inte alls lägga sig .

  • Chrizzy

    tack för fikan. det var jättetrevligtr att träffas samt se ert fina nya hus.

  • Ninis

    Aldrig får man sova. I dag är jag sååå trött!

    Elvira har sovit lika bra som vanligt, dvs 19:00-04:45, käkade och somnade om till 06:20.

    Däremot vaknade Engla kl 01:30 och var jätteledsen. Hon drömde mardrömmar och ville sova i vår säng. J jobbade och var inte hemma. Men Engla låg vaken och somnade inte om. Vid 3-tiden kom J hem och då kröp Engla nära honom. Hon somnade nog vid 3:30. Hon är lite rosslig i halsen, så hon kanske får vara hemma från dagis i dag. Ska se hur hon mår när hon har varit vaken en stund.


    * Engla 7 mars 2006 och Elvira 4 juli 2008*
  • Ninis

    Engla blir hemma från dagis. Tog tempen och den visar 38,0 och det är ju lite feber. Sen är hon lite snorig och rosslig i halsen. Kanske det var delvis därför hon hade svårt att sova i natt. Hoppas bara hon blir frisk tills på onsdag när de ska på teater i Bygdegården med dagis.

    Så typiskt, nu kan man inte sova när Engla är hemma. Både Elvira och J sover gott . . . . Får försöka sova lite sen när J vaknar. Men då är jag säkert inte trött längre . . . . .


    * Engla 7 mars 2006 och Elvira 4 juli 2008*
  • Linusen

    Tack alla ni som kom och förgyllde söndagen med er närvaro Det var jättekul tyckte både vi och Måns.

    Jag sov jättedåligt inatt och J också så idag blir det varmt bad och tidig säng.

  • Linusen

    Oj vad tyst det var här. Bäst man skrivet nåt

    Idag hade vi glöggfika igen. Mysigt.
    Igår var jag och J ute och åt middag utan M. Vi träffade ett annat par och sen gick vi hem till dem och spelade spel. Kul att vara lite "på stan". Första gången sen flytten

  • Ninis

    Ja, här har vi haft sjukstuga med båda barnen.

    Englas feber började i måndags och när fredagen kom och hon fortfarande hade feber, så ringde jag Skärgårdsakuten och bad att få komma dit. Öroninflammation igen! Så nu har hon käkat penicillin sen i fredags och har inte haft någon feber sedan dess. Så i morgon blir det dagis igen med Luciafirande på eftermiddagen. För första gången har hon självmant tagit penicillinet. Jätteskönt att slippa ta till våld . . . . .

    Elvira hade feber tisdag, onsdag och torsdag. Nu är hon snorig, hostig och hes. Hon sover som en kratta p g a förkylningen. Jag som var så glad att hon hade börjat sova 19:00-05:00 utan att vakna innan hon blev sjuk. Det är bara att hoppas att hon återgår till dessa tider sen när hon blir frisk.

    I dag har vi varit i stallet två gånger.
    På förmiddagen red Engla och nu på kvällen var vi och kollade på Luciashow i ridhuset. Det var luciatåg på hästryggarna, maskeradhoppning och sen var det några shetlandsponnysar som drog en vagn med tomtenissar. De hade godis med sig och delade ut till barnen. Engla var överlycklig

    Under eftermiddagen har vi hunnit med att baka pepparkakor oxå.


    Vad skönt med en utekväll Linusen! Jag var ute på tjejkväll i fredags. Käkade på Grill och sen hängde vi i baren på Hilton (lite fel ställe för oss som är lite äldre, var mest 20-25-åringar där . . . .)


    * Engla 7 mars 2006 och Elvira 4 juli 2008*
  • Viblir4

    Det var kul att se er! Härlig mage Linusen, och finfint hus såklart!

  • Catten28

    spahelgen var toppen, kan varmt rekomendera, vi spade hela dagen, sen handlade vi massa god plockmat och tog med oss till hotellet, bytte om till myskläder smörjde in fötterna läste skvallertidningar och kollade tv, en lyx för en småbarnsmamma helt enkelt

    denna helg var jag och T på RAW stnad-up med David Batra, det var bra, barnen sov hos mormor. Jag sov ända tills kl 10.15 igår, kan inte enns minnas när man ostört fått sova så länge.

    jag tänkte att nästa fika kunde vara hoss mig då kan jag ju inte missa det

    hoppas att ni hade roligt,

    Linusen, hur länge är det kvar nu innan bebisen kommer. spännande


    John & Olivia- Min vackraste kärlek
  • Ninis

    Catten,
    Vart var du på spa? Min make har nämligen lovat att jag ska få åka i väg på en spahelg Tänkte kanske testa Skepparholmen.


    * Engla 7 mars 2006 och Elvira 4 juli 2008*
Svar på tråden BF februari 2006 Stockholm - del 7