• Madeleine

    Shopoholics, adventkalendrar på nätet 3.e året!

    Hej Tjejer!

    Jag är en TOTAL amatör med ett perhört intresse av barnkläder. Finns det någon snäll själ som orkar skriva det man behöver veta, som tex, Hur man vet vilka webbutiker som har julkalendrar, vilka tider, hur man ser hur många procent, och om det står heldräkter är det på alla då eller bara tex molo? Tusen frågor, hoppas någon orkar... Kram

  • Madeleine

    Tack Tabbyde ska jag göra :)


    Tabby skrev 2008-11-20 21:01:05 följande:
    MadeleiTack Tabvne. Vilka som har kalendrar skrivs in i tråden. Det kommer att finnas en lista i trådstaren. När de öppnar luckorna brukas oxå skrivas in i tråden likaså vad erbjudandet med raqbatt är. Så¨häng kvar i tråden när olika shopparna börjar med sina kalendrar, så ska du se att du hänger med .
  • Madeleine

    Någon som köpte något idag?
    Inget för mig kände jag :( men bra för plånboken dock

  • Madeleine

    Hur är molo i storlekarna= Är intresserad av fleecen! Tack op förhand

  • Madeleine

    Åhhh snälla uppdatera en lista, jag tycker ni gör ett fantastiskt jobb. Kan vi inte ha det som förr?

  • Madeleine

    Tack sofi!

    Vet ni vad jag handlade? En Me too overall (rosa) 60% rabatt, jättefin tycker jag. Köpte en annan i helgen men det kan ju vara bra att ha en extra ....(det tycker INTE min man) Men det är ju inte hans kreditkort...eller hur tjejer

  • Madeleine

    Ha ha ja det gör jag också. Så får man ett grymtande hästliknande ljud som svar ;)
    Hmm vinteroverall det vet jag inte. Oansvarigt. Men jag köpte 18-24 månader så förhoppningsvis kan hon ha den till våen också. Men hon är bara 9 månader och redan 75 cm lång...Hur långa är era barn? Tycker det är svårt med storlekar. Tycker inte alls det stämmer. Köper storlek 86 i pyjamaser som hon har nu till exempel.


    MiaAnnette skrev 2008-12-11 00:23:36 följande:
    Är det en vinter overall? Ha ha jaa här vågar jag inte säga till sambon mer då det kommer nåt nytt! Sen när han ser det så blir det : Äh, den där har vi haft i skåpet lääänge!
  • Madeleine

    Nej 12-18 köpte jag, i värsta fall får jag väl sälja den vidare men den såg härlig ut....

Svar på tråden Shopoholics, adventkalendrar på nätet 3.e året!