• Svar på tråden 100 kg+ som försöker bli gravida, del III (Måndagvägarlistan :-D)
  • Smuppis

    Hej

    Jag hoppar in här med. Vet inte vad jag väger i dagsläget men sist jag vägde mig så stod den på c:a 105 kg.

    Jag och min man är ute och går varje dag så jag har en bra bas att stå på, det är snarare mitt småätande av onyttigheter som är boven i dramat. Men jag försöker bättra mig och ska börja träna här hemma, vill ju så gärna ha ett barn.

    Vi har två försök bakom oss, jag har precis fått min mens efter det andra försöket. Det är bara att ta nya tag.

  • anli00

    vi har varit inne länge på att skaffa barn, eller ska man säga sen vi gjorde abort förra året, blev lite felplanerat skulle man kunna säga...men mådde APA (dvs fruktansvärt sjuk) hela tiden, jobbade och bodde utomlands och visste inte riktigt vad vi ville, men nu så är allt på plats för en liten till i våran kommande familj.

    Ska försöka att mista ett par kilo innan man blir gravid, men som sagt det kan vill inte vara oskadligt för vbarnet om man går ner i vikt lite under graviditeten också, men på ett hälsosamt sätt.....

  • Trippel

    Jag gjorde en abort för tre år sedan och inte förrens nu har jag övertygat mig själv om att de är helt okej att skaffa barn.

  • joyride

    102 kilo här. Kämpar på som sjutton. Fast jag blir lite less när jag kollade vad min normalvikt ska ligga på. 69 kilo. Fy katten. Det är 33 kilo som ska bort. Jag menar, det GÅR ju aldrig! Vill inte ens ha det som mål. Mitt stora mål just nu är först att bli tvåsiffrig, sen att gå ner till 97 kilo, som gör då att mitt BMI är under 35, och då får jag gå på ferten. Känns lite nervöst för på onsdag ska jag och sambon gå på första läkarbesöket, och då blir vi troligtvis stoppade pga min vikt sa BM.

  • mmelody

    hej tjejer ! får man hänga med här ?
    är en tjej som försöker gå ner i vikt, väger över 100, och behöver gå ner 50 kg.. en lååång väg.

  • Trippel

    Det är tok jobbigt och bara veta att man måste gå ner 30-50 kg bara för att nå en normal vikt men jag tycker att du joyride har en vettigt inställning med att ta ett steg i taget.

  • Skogs Älva

    Hej

    Här är en till som jobbar med att gå ner inför en planerad bebisverkstad med start i april...
    Idag stod vågen på 103 kg och mitt mål är att gå ner 10 kg tills april...
    Hänger gärna med i fortsättningen med måndagsvägningarna...

    Nu kör vi tjejer

  • Minnie69

    Peppfaktorn verkar kunna bli hög. Måndagsvägning för alla . Nu gäller det att hålla igen på kalorierna

  • Grodans mamma

    Hej! hoppar in här! :) väger strax över 100-strecket nu,försöker gå ner i vikt,har lyckaste med 7 kilo än så länge iaf! :)
    tänkte fråga en sak. att bröstena ömmar är ju bland de första gravsyptomena verkar det som. hur känns det i de?gör det ont hela tiden eller när man klämmer? brukar de kännas hårda?

Svar på tråden 100 kg+ som försöker bli gravida, del III (Måndagvägarlistan :-D)