• emtono
    Äldre 29 Nov 20:41
    59575 visningar
    267 svar
    267
    59575

    Vi transplanterade !

    -Kikar in och följer diskussionen-

  • emtono
    Äldre 29 Nov 21:32
    #49
    tomcar1 skrev 2008-11-29 21:03:11 följande:
    MIss Kay...hålller med dig. Storråd får tycka vad hon/han vill, men i denna tråd är vi så otroligt tacksamma för det vi har fått och blir illa berörda av andra åsikter som inte riktigt har med detta att göra.emtono...vad tycker du ? Såg att du följer diskussionen ?
    Jag håller med dig och ovebrink och även miss kay !
    Jag kan på nåt vis förstå storrådas tankesätt, men det som ser bra ut på pappret fungerar ju inte alltid att applicera på verkligheten, vi människor har ju mycket känslor och tankar, självklart skulle man ställa upp om någon utav en nära skulle behöva ex en njure eller benmärg och jag vill själv donera om jag av någon anledning inte behöver mina organ längre själv :P Tror det kan vara en tröst för ens nära och kära också att det kommer något positivt ur ens död, någon annan får leva och må bra.
    Men skulle man börja tänka som storrådas, ja då skulle alla behöva genomgå nåt slags test innan vi får skaffa barn, för vi vet ju inte vad vi bär på för sjukdomar och defekter..
  • emtono
    Äldre 2 Dec 19:52
    #55

    Kom på en sak jag funderar över, ni som själv fått organ, får ni donera den dan ni dör? Alltaå övriga organ förutom dom ni "fått"?

  • emtono
    Äldre 2 Dec 20:31
    #59
    tomcar1 skrev 2008-12-02 20:30:16 följande:
    Hej !Troligvis kan vi inte ge våra organ vidare, mer än till forskning och vetenskap, efetrsom vi äter ganska många och starka läkemedel. Däremot kan alla ge vävnader, såsom hud, hornhinnor m.mLäs gärna mer på www.livsviktigt.se/tomcar1
    Ja, det tänkte jag inte på det där med medicinerna..
    Men det är ju bra om det kan forskas på er iaf ;)
Svar på tråden Vi transplanterade !