• Carro W
    Äldre 4 Dec 12:35
    14618 visningar
    13 svar
    13
    14618

    Parkeringsljuset trasigt - besiktiga bilen? och ombesikta?

    Jag fick ombesiktning för att en lampa var felmonterad (själva glödlampan var fel iskruvad) så det beror nog på vem det är som kollar bilen.


    Det är inte lätt att vara ödmjuk när man alltid har rätt
  • Carro W
    Äldre 4 Dec 13:32
    #5
    Deliverance skrev 2008-12-04 12:49:34 följande:
    Carro W skrev 2008-12-04 12:35:59 följande: Kan det vara så att du fick fel ljusbild då? Annars så vet jag att när fästmannens bror besiktigade sin bil så dog hans ena halvljuslampa precis när han skulle köra in till besiktningen, och han fick inte ombesiktning.. Men som du skrev, det beror säkert på vem som besiktigar, och jag vet heller inte säkert hur noga dom är med trasiga lampor och så.. Men vissa saker tycker jag personligen är helskumma när det gäller besiktning. Två exempel är; Min svärfar besiktigade sin bil, han hade trasig damask och turbon läckte olja. Detta påpekade besiktningsmannen och han fick ombesiktning på damasken :S När jag efter det besiktigade vår bil, så sa dom inte ett skit om varken damask eller turbo, och ändå så visste jag att ena damasken var paj + att turbon läckte. Och ena lampan i regplåtsbelysningen muppade sig pga att ena sockeln glappade, så lampan lös inte som den ska, och det sa dom heller ingenting om. Så det är nog helt beroende på besiktningsman..
    Ljuset var ju felställt. Jag pratade med en kompis sambo som jobbat som besiktningsman och han sa att de brukade bara påpeka det alt. rätta till felet på besiktningen. Så har besiktningsmannen en dålig dag...
    Det är inte lätt att vara ödmjuk när man alltid har rätt
  • Carro W
    Äldre 4 Dec 13:56
    #7

    Ja det får dem


    Det är inte lätt att vara ödmjuk när man alltid har rätt
Svar på tråden Parkeringsljuset trasigt - besiktiga bilen? och ombesikta?