Inlägg från: AnnamedAochJ |Visa alla inlägg
  • AnnamedAochJ

    Novembermammorna 2006!

    Hej igen tjejer!

    Tiden bara rinner iväg, våra småttingar har nu fyllt 2 och det är dax för ännu en tråd. Välkomna in och snacka, vare sig det gäller 2 års trots, småsyskon (eller storasyskon för den delen) eller bara för att gnälla av sig lite, ja allt mellan himmel och jord!

    Gamla trådar:
    www.familjeliv.se/Forum-11-265/m30718313.html
    www.familjeliv.se/Forum-11-265/m30718313.html
    www.familjeliv.se/Forum-11-265/m27979428.html
    www.familjeliv.se/Forum-11-265/m24898283.html
    www.familjeliv.se/Forum-11-265/m18422267.html
    www.familjeliv.se/Forum-11-265/m14500513.html
    www.familjeliv.se/Forum-11-265/m21818433.html
    www.familjeliv.se/Forum-11-265/m36075065.html

  • Svar på tråden Novembermammorna 2006!
  • AnnamedAochJ

    Herregud! Jag hinner aldrig mer än kika in innan någon pockar på min uppmärksamhet, om jag hinner med när barnen somnat ikväll ska jag skriva lite mer...

  • AnnamedAochJ

    Nu då ska vi se om jag hinner en liten stund...

    Madeleinelouise - välkommen hit!

    Heli - även om det blir upprepning får jag lov att hålla med de andra, jag trodde aldrig du skulle välja att genomgå en abort och som jag sa tidigare, bara ni bestämt er kommer det bli bra. Så länge det är det som känns rätt för er båda kommer ni lösa alla problem på vägen. Ännu mera tur att ni fått flytta till hus Klart jag fixar trådstart Tyvärr blev det ju inte lika fint som när du gör det eftersom jag inte har plus men vi får hålla till godo..

    Karin - (för visst var det väl du som pratade om syskon?) det finns väl ingen anledning att vänta bara för att du precis kommer få fast? Det kan ju ta tid att bli gravid och arbetsgivaren kan ju inte heller veta hur länge ni försökt om det nu skulle bli något direkt

  • AnnamedAochJ
    FruMadde4barnTätt skrev 2008-12-12 09:32:23 följande:
    Här snöar det idag, men det är någon plusgrad ändå. Så kanske vi kan åka lite pulka. Hur är erat väder? Oliver är på dagis nu och Nathalie sover i vagnen där ute.
    Här är det väldigt växlande idag, sol ena stunden och regn nästa. Lite som svenskt april väder Maken och Alex for precis iväg för att köra några fläktar, vi har sakteliga börjat flytta våra saker härifrån. Själv är jag hemma med Julia och lagar bebis mat. Nu ska det minsann puréas!
  • AnnamedAochJ

    karin - hur går det? får du nåt besked från facket? jenkan har ju en poäng, kan det ha varit det som blivit missuppfattat?

  • AnnamedAochJ

    Glad Lucia allihopa!

    Vi är bjudna på glögg och risgrynsgröt hos en kompis idag men jag hostar mer och mer, vet inte om det är snällt mot alla andra att åka dit när jag ju faktiskt är sjuk....trist!

  • AnnamedAochJ

    anna gottegris - underbar bild på barnen! livet som 2 barnsmamma är helt ok. Lite stressigt och tålamodsprövande men oftast jätte härligt. Barnen är jätte bra ihop, Julia ser på Alex med glädje och beundran i blicken och Alex gör allt han kan för att hjälpa henne med olika saker. Att få vara med och bada henne, byta blöja eller bara ge henne nappen tycker han är jätte kul. Ibland när hon vaknat om jag håller på med något och bara ska göra färdigt det kommer Alex springande och påpekar att julia vaknat, jätte gulligt Hur går det för er? Tar Emil hand om Lisa? Hur mår du? Börjar det kännas bättre? Tyvärr blir det inget Sverige över jul, maken får inte ledigt över storhelger.

    madeleinelouise - ja vi bor på Malta. Min man är maltes och jag har bott här sen 2001.

    Min gynekolog tog cellprov på efterkontrollen och han satte då även in hormonspiral. Jag hade inte läst på så mkt om preventivmedel innan jag gick dit men jag ville helst inte äta p piller igen för jag är så dålig på att komma ihåg att ta de där pillrena. Hormonspiral verkade vara det som passar mig och mitt behov bäst eftersom vi inte vill ha fler barn, man ska aldrig säga aldrig men iaf inte på väldigt länge och den ger ju skydd så lång tid.

Svar på tråden Novembermammorna 2006!