Inlägg från: LadyBirden |Visa alla inlägg
  • LadyBirden

    Novembermammorna 2006!

    Heli - Jag känner verkligen med dig. Tror det är bra att prata av sig och få ventilera och självklart är detta ett av ställena att få prata på. Tror det är bra att ta en sak i taget som du gör och ta reda på fakta och prata med kurator innan man beslutar sig så att man oavsett beslut man tar känner att man gjort det efter att ha tagit reda på alla "fakta" (fel ord men hoppas du förstår vad jag menar) som möjligt är att få innan. Så att man känner att det verkligen är genom tänkt utifrån alla vinklar. Skickar en Kram till dig och de dina.

    Hade en hemsk upplevelse igår. William fick på något sätt ett tomthyllplan (billy bokhylla) över sin finger. Det ramlade ner när han grejade där. Gisses vad han fick ont, skrek av smärta och nageln blev helt blå på ingenting. Som han grät, skakade och spände sig. Kändes hemskt. Tog en timme och många liter svalt vatten innan han lugnat sig. Gav honom alvedon för något vill man ju göra.
    Idag går han med sin lilla hand uppe i luften och använder bara vänstern, vilket blir avigt för han är högerhänt, så hjärtskärande att se.
    Han fick vara hemma från dagis idag men ska gå imorgon. Får väl försöka baka in fingret så det stötdämpar lite för alla ev. törnar från andra barn.

  • LadyBirden

    William har en overall från förra året som funkar i år med, stl 86 (köpt på hennes) har köpt en 92 också ifall den andra inte passar senare under vintern.

    Usch, sitter här och känner mig hemsk. Skulle avliva min 17 år gamla katt idag men fixade inte att vara med utan bara lämnade henne till veterinären...ångest. Fick köra en ordentlig sväng med bilen innan jag var så jag kunde åka tillbaka till jobbet.Fy. Hoppas mötet jag skall på skingrar tankarna så de gömmer sig tills jag kommer hem.

  • LadyBirden

    madeleinelouise - hej och välkommen hit

    Nu har jag äntligen fått köpte en madrass till Williams nya säng. Tänkte byta till jul då vi ändå är lediga om han nu skulle få för sig att krångla.

    AnnamedAochJ - Låter härligt med Aprilväder, men inte fel med kallt och frost nu när det snart är jul. Tråkigt att va sjuk när det vankas bjudning, glögg som är så gott.

  • LadyBirden

    William pratar rätt bra, räkna kan han oxå 12345689 men mest är det 1,8,9. Låter lite kul när han rabblar allt..

    Förra veckan fick vi hämta honom på dagis för han fått kräksjuka, som tur var gick det snabbt över. Men igår hade han en prick i pannan och jag trodde det var en plita eller något, det trodde dagis med men idag är han prickig! Har kanske 20 prickar varav en på magen.
    Vattkoppor så här till jul passar ju sådär bra
    Får vara glad att han inte verkar påverkad utan tycker det är kul att vara "tricki" som han säger, ingen feber eller något. Lite konstigt.

  • LadyBirden

    madeleinelouise - ja jag hoppas det inte blir värre än så här för då är det lugnt. han är som vanligt fast med några prickar.
    Vet inte riktigt hur det blir med julen ännu. Beror mkt på min högst knepiga svärmor...men för mig är juldagen lite viktigare då vi träffar syrran m familj och mamma.

  • LadyBirden

    William går på pottan innan sängdags och på morgonen, men inte annars. Säger inte till heller utan jag sätter honom där.
    Kanske kunde vara bra att prova lite mer nu när vi är hemma några veckor.
    Har en potta som spelar vilket såklart är uppskattat.

    Har varit iväg till skogen och hämtat en gran, måste varit en kul syn med karln och William i hytten och jag sittandes på en liten vagn med hunden springades bakefter.

  • LadyBirden

    Heli - Vad fint du skriver om din pappas bortgång, sitter med tårar i ögonen. Så bra att du hann prata med din pappa och berätta om graviditeten, alla känslor och att få ta ett farväl.
    Kram.

    AnnamedAochJ - Jodå vattkopporna blev väldigt få ca 15 st och dom är skorpor nu så smittorisken är över. Ja du kan tro William är lycklig när han får köra traktor med pappa.
    Hittade en skotare han skall få i julklapp. Den blir nog favorit för den har ju grip vilket är sååå viktigt just nu.

  • LadyBirden

    Undrar lite vad era knattar kallar sig själva?
    William kallar sig själv - "illas"
    Kanske för att jag ofta säger Williams bok, plats etc.

  • LadyBirden

    William har också kommit med massor med nya ord nu bara på ett par veckor. Är någon i vägen säger han "tut tut på dig"
    När vi leker säger han ibland "min tur ha den".

    Idag ska jag minsann åka och köpa mig en crosstrainer, ska bli så skönt att kunna träna lite hemma, har ju så långt till gymmet.
    Väldigt glad att karln gick med på detta

Svar på tråden Novembermammorna 2006!