• AnnamedAochJ

    Novembermammorna 2006!

    Hej igen tjejer!

    Tiden bara rinner iväg, våra småttingar har nu fyllt 2 och det är dax för ännu en tråd. Välkomna in och snacka, vare sig det gäller 2 års trots, småsyskon (eller storasyskon för den delen) eller bara för att gnälla av sig lite, ja allt mellan himmel och jord!

    Gamla trådar:
    www.familjeliv.se/Forum-11-265/m30718313.html
    www.familjeliv.se/Forum-11-265/m30718313.html
    www.familjeliv.se/Forum-11-265/m27979428.html
    www.familjeliv.se/Forum-11-265/m24898283.html
    www.familjeliv.se/Forum-11-265/m18422267.html
    www.familjeliv.se/Forum-11-265/m14500513.html
    www.familjeliv.se/Forum-11-265/m21818433.html
    www.familjeliv.se/Forum-11-265/m36075065.html

  • Svar på tråden Novembermammorna 2006!
  • karin november

    Anna, det var rejäl frakt! Förstår de inte att de förlorar kunder på det sättet?
    Emma har en ryggsäck från Ellos som jag köpte på rean förrförra året och den är verkligen slitstark, och kostade nästan ingenting.

    Emma och jag är hemma idag för hon är lite vissen, igår kväll vaknade hon och hostade så jag trodde att hon skulle sluta andas. Idag ska vi bara ta igen oss så hon är frisk över jul.


    (¯`°?.¸ Emma ¸.?°´¯)
  • Jenkan82

    Jenny: Men det är ju flera månader tills han är 2½! Det kommer ska du se...
    Hur går det annars för er? Det var ett tag sen du skrev något här va? Kikade in på din sida igår. Hur gammal är Lilly nu? Går hon redan?

  • LadyBirden

    madeleinelouise - ja jag hoppas det inte blir värre än så här för då är det lugnt. han är som vanligt fast med några prickar.
    Vet inte riktigt hur det blir med julen ännu. Beror mkt på min högst knepiga svärmor...men för mig är juldagen lite viktigare då vi träffar syrran m familj och mamma.

  • Jen ny
    Jenkan82 skrev 2008-12-17 10:22:46 följande:
    Jenny: Men det är ju flera månader tills han är 2½! Det kommer ska du se...Hur går det annars för er? Det var ett tag sen du skrev något här va? Kikade in på din sida igår. Hur gammal är Lilly nu? Går hon redan?
    Ja, men nu har han ju passerat två-års strecket. Fast jag vet, det är et ttag kvar.

    Lilly är 10 månader, blir 11 den 26:e.
    Ja, hon har gått i snart två månader. Gud vad tiden går fort...
    Allt går bra, lite långtråkigt att bara gå hemma dock, finns inte så mycket att göra.
    Själv?

    Jag brukar läsa allt ni skriver men kommenterar sällan. Men jag vet att ni mår bra iaf!
  • Jenkan82
    Jen ny skrev 2008-12-17 12:19:01 följande:
    Ja, men nu har han ju passerat två-års strecket. Fast jag vet, det är et ttag kvar. Lilly är 10 månader, blir 11 den 26:e.Ja, hon har gått i snart två månader. Gud vad tiden går fort... Allt går bra, lite långtråkigt att bara gå hemma dock, finns inte så mycket att göra.Själv? Jag brukar läsa allt ni skriver men kommenterar sällan. Men jag vet att ni mår bra iaf!
    Okej då gick hon tidigt. Malte är 7 mån och står stadigt utan stöd i några sekunder. Så här väntar jag med spänning på de första stegen. Men man vet ju aldrig, han kanske väntar i flera månader
    Jag håller med om det där med långtråkigt... Men ändå kände jag att det var värre när jag bara hade Molly. Nu hinner man inte få lika tråkigt. Går Noah på dagis nu? Finns det ingen öppen förskola ni kan gå till i närheten?
  • Jen ny
    Jenkan82 skrev 2008-12-17 12:29:22 följande:
    Okej då gick hon tidigt. Malte är 7 mån och står stadigt utan stöd i några sekunder. Så här väntar jag med spänning på de första stegen. Men man vet ju aldrig, han kanske väntar i flera månader Jag håller med om det där med långtråkigt... Men ändå kände jag att det var värre när jag bara hade Molly. Nu hinner man inte få lika tråkigt. Går Noah på dagis nu? Finns det ingen öppen förskola ni kan gå till i närheten?
    Oj, då kommer han nog gå jättetidigt.

    Noah började på dagis när Lilly var 7 månader. Hum, i aug var det.
    Så han har ju lite att göra iaf, även om jag gärna haft honom hemma men vill ge honom en mjukstart med 15 timmar.
    Jag är ju arbetslös men funderar på att plugga ändå. så Lilly kanske får heltid på en gång vilket inte känns så skoj.
    Men men.

    Känns som jag inte har tid med öppna heller. Lagar mat och städar är det enda jag gör typ och det är ju det som är tråkigt men måste göras. Sedan mår jag inte så bra vissa perioder och då orkar jag verkligen inte göra något heller. Men jag har faktiskt varit till öppna några gånger.

    Mellis, lunch, mellis middag. Ha ha, det tar aldrig slut. Sambon kommer hem vid halv sju så jag är ensam hela dagar.
    Känns trist att han träffar barnen så sällan.

    Men usch vad gnälligt det blev. Låter kanske hemskare än det är.
  • Jenkan82

    Jenny: Molly började också på dagis i augusti. Hon trivs som fisken i vattnet. Precis som du så tycker jag det känns bra med mjukstart.
    Vad tråkigt att höra att du inte mår så bra. Du har alltid varit så positiv förr. Men jag förstår precis. Min sambo kommer hem senast 16.30 om dagarna, och det kan jag tycka är jobbigt och gnälla över.
    Och den eviga städningen och matlagningen... Det bara börjar om hela tiden och det kan göra mig så frustrerad.
    Gnäll så mycket du vill. I den här tråden tycker jag vi är himla bra på att stötta varandra.

  • Sandvargen

    Sitter på jobbet och undrar var alla människor är? Handlar alla julklappar och stökar inför jul... Tiden går så långsamt när det är lite att göra.

    MadeleineLouise: tack tack.

    Maddie: ja jag hade också för mig att det fanns grav.jeans på Kappahl men jag hittade inga senast jag var in men jag frågade inte heller, får göra det nästa gång.

    Heli: jag är i vecka 17 och undrar var tiden har tagit vägen, snart är jag halvvägs och har knappt hunnit tänka på att vi kommer ha en ny liten bebis i månadskiftet maj/juni.

    Kommer inte ihåg vem det var som kommenterade julkortet, vilket är förra årets men jag tackar så mycket. Tröjan är från Me&I.

  • Heli77

    Herregud, är det bara jag som inte har köpt en enda julklapp än? Det slog mig precis att det redan är den 17:e...jag har haft mina tankar på lite annat håll den senaste tiden.
    Fast jag vet iaf på ett ungefär vad jag ska köpa till barnen, och på måndag ska jag få en heldag i Sthlm med svärmor och svägerska - UTAN BARN! *kors i taket*
    Så då ska jag passa på.


    Sigrid, Judith och Esther - mina vackra och underbara döttrar. Mamma älskar Er så!
  • Trollungarnasmamma

    Heeeeeeeeeeeej alla!!!

    Nu har jag hittat hit & har tid ( ele neee, nu ljög jag, men jag tog mej tid )....denna grav har varit jobbig, ele inte så jobbig som mångra andra har det men jag har varit sååååå trött, vill så mycket men orkar inte...detta tycker jag faktiskt e skit jobbigt, när jag väl orkar städa syns det knappt för alla leksaker som bara växer & växer....sen orkar jag inte plocka upp det & det bara ligger där...sd som jag haft i över 10 veckor har med varit lite jobbiga...inga kläder passar längre så man känner sej inte så fin...usch ja, bara klaga gör jag...men det gör man väl så här i slutet

    Heli; Följde din lilla följetång & jag är bara glad att du mår bra & är lycklig!!! & så säger jag självklart grattis

    Till er andra som har det illa nu innan jul så skickar jag en julkram till er...

    Det går vattkoppor på Novas dagis me...får se vad som händer...
    Nova prata på som bara den här hemma, riktiga meningar & nya ord hela tiden...men hon har varit mer tidig med motoriken än talet...men inte jätte sen med talet heller...
    Nova fick pengar i födelsedags present men det e bara det att mamma inte orkat ta tag i ett nytt köp...men måste juh göra det snart då lilleman behöver sängen snart...men jag har iaf plockat bort ena sidan på spjälisen så hon kan gå ur osv, inte alltid en fördel men hon ligger i den nu iaf, gjorde hon inte innan...

    Imon ska jag testa att dra ner på timmarna som hon sover på dagarna för hon har inte somnat förrens nio på kvällarna & vaken massa timmar på nätterna...& jag blir tokig när jag inte får sova...på morgonen får jag dåligt samvete för att jag varit arg på henne

    Ihelgen ska hon vara hos pappa...då ska jag försöka vila & fixa de sista julklapparna...

    nehe nu måste jag ta hand om lite tvätt & plocka lite

    hej hej!!

Svar på tråden Novembermammorna 2006!