• Anonym (J)

    Hur kunna bara vara vän, med en man man är kär i?

    Been there, done that. I mitt fall slutade det i ett väldigt hårt fall. Jag "gjorde slut", det funkade helt enkelt inte. (Blev inte enklare av att han träffade en annan, även om det hjälpte mig att ta det där sista steget att bryta). Det var totalt fyra års nära vänskap som försvann inom loppet av ett telefonsamtal. Eller egentligen två, första gången sa jag att jag ville ha ett break från vaddetnuvarvihade och andra gången sa jag att det aldrig skulle kunna funka. Vi hade känslor för varandra från och till under dom fyra åren, men aldrig samtidigt och det var därför vi "bara va vänner" hela tiden. Men det var grymt jobbigt emellanåt!

    Jag har svårt att tänka mig att det går att vara vänner när ena parten är (eller har varit) intresserad, har sett det flera gånger i mitt eget liv. Jag VILL tro att det fungerar, men egentligen gör jag inte det.

    Jag vill inte ge dig några råd om din situation, för du och jag kanske inte alls fungerar likadant, men det var så det blev för mig.

  • Anonym (J)

    Anonym skrev 2008-12-09 19:42:25 följande:


    Eller kan man bara grabba tag i honom och kyssa honom? Fast det kanske är själviskt och egoistiskt. Men tanken har slagit mig att göra så...bara för att få känna honom och kanske få honom på andra tankar.
    hur hade du själv reagerat om rollerna hade vart ombytta? Om han hade vart kär i dig och gjort så fast du sagt att du bara ville va vänner? tror DEFINITIVT att du kan förstöra MYCKET på det sättet!!
Svar på tråden Hur kunna bara vara vän, med en man man är kär i?