• Hoppe tossan
    Äldre 5 Jan 12:09
    1558955 visningar
    6299 svar
    6299
    1558955

    Fortsättningstråd Framfall/slid eller livmoder

    Det är bra att det finns en sån här tråd! Och skäms inte för tydliga beskrivningar eller upplevelser. Vi alla mår bättre av att höra hur andra har det, inte sant? Sen förra tråden mår i alla fall jag bättre i mitt problem för jag har förstått att jag inte är ensam.

  • Hoppe tossan
    Äldre 5 Jan 17:02
    #5

    Mli: Va tråkigt att det inte blev som du önskade...

  • Hoppe tossan
    Äldre 7 Jan 14:15
    #33

    jag tror inte att karlarna tycker att det är äckligt. De vet inte så mycket om kvinnokroppar som vi och tror nog att det mesta är normalt. Puckon helt enkelt! Nejdå, det där var ett skämt, men jag tror ändå på att de inte tycker att det är äckligt, eftersom de inte har en kvinnokropp själv att jämföra med, inget "normalt" att jämföra med. Dessutom tror jag att de glömmer bort hur det var innan, ganska fort. Så oroa er inte så mycket!

  • Hoppe tossan
    Äldre 7 Jan 19:30
    #36

    har också haft spiral, men minns inte att det skulle ta 10 dagar tills man fick ha sex? Iofs är det rätt länge sen nu så jag har nog glömt.
    Har du nå ont då? jag hade skiiiitont första dagen jag satt in den. som konstant mensvärk. Tor ur den typ 8 månader senare för jag stod inte ut med mensvärken.

    Min bm sa inte heller nåt då om framfall, men jag fick konstaterat hos uroterapeuten av läkaren där att slidväggen hade sjunkit in och därmed hade urinröret böjts och det är det som orsakar mina problem.

  • Hoppe tossan
    Äldre 8 Jan 14:11
    #45

    men shit, kan verkligen HELA livmodern trilla ut??? Bildas det hud på den då eller? Det måste ju bara ha varit en slamsig boll, eller? Och äggledarna då, "dinglade" livmodern i äggledarna i slidan? Låter helt sjukt och jag vet inte om jag tror på det. har hört att livmodern tittar ut, men aldrig att den hänger mellan benen.

  • Hoppe tossan
    Äldre 8 Jan 14:46
    #48

    jaså var det så roligt? Jag tyckte det var hemskt och äckligt.

  • Hoppe tossan
    Äldre 25 Jan 18:55
    #84

    Är det någon som vet om ett framfall/dålig bäckenmuskulatur kan försämras vid en kraftig förkylning och mycket hosta? Har ALDRIG kissat på mig så mycket som jag gjort nu under flunsan... FY!

    Kan man alltså få komma till uroterapeuten regelbundet och lära sig knipa? har också en uruterapeut, men visste inte att hon kunde hjälpa till på det viset. Visst har hon berättat hur man ska knipa, men det hjälper inte ett skit. Känner hon efter då och "coachar" samtidigt hur man ska knipa???

Svar på tråden Fortsättningstråd Framfall/slid eller livmoder