• Pearl2­2
    Äldre 10 Feb 21:19
    1559394 visningar
    6299 svar
    6299
    1559394

    Fortsättningstråd Framfall/slid eller livmoder

    Vad glad jag blir som hittat denna tråd! Jag fick mitt första barn i slutet av december och för ett par dagar sedan började jag misstänka att jag har framfall av något slag. Har inga besvär eller så annat än tyngdkänsla (vilket jag för övrigt inte lagt märke till förrän jag såg "framfallet"). Ska på efterkontroll hos min BM 2 mars men jag funderar på att ringa och höra om jag kan komma tidigare.
    Varför har ingen sagt nåt om att man kan få detta? Känner att jag blir lite besviken på min BM och förlossningen och BB med för den delen. Nu vet jag ju iofs inte om det är framfall eller om de sytt dåligt men förväntar mig det värsta.
    En liten fundering bara... ni som har livmoderframfall hur håller ni det i schack? Använder ni ring eller låter ni det bara vara?

  • Pearl2­2
    Äldre 10 Feb 22:30
    Cesso skrev 2009-02-10 21:43:30 följande:
    På vilket sätt syns det för dig?
    När jag kollar med spegel så ser jag en slät kulformad grej, uppskattningsvis ett par cm i diameter, som är precis i själva öppningen om man säger så....en liten bit in bara. Kan trycka den inåt uppåt men trots knip och sådär så kommer den tillbaka efter en stund.
  • Pearl2­2
    Äldre 5 Mar 11:26

    För mig var det INTE framfall jag hade trots allt... Det var en cysta som hade växt efter förlossningen (stor som en golfboll ungefär) och den ska jag få operera bort snart, hoppas det går snabbt och smärtfritt :S

Svar på tråden Fortsättningstråd Framfall/slid eller livmoder