• LeeLoon

    hjälp med dokument som inte öppnar

    Högerklicka på personen i listan och välj Visa - Historik.
    Jag har msn på engelska så är inte helt säker på vad det heter på Svenska, View - Message History är det på engelska iaf.

  • LeeLoon

    Förstår inte vad du vill göra.. för att se historik i msn gör du som jag skrev. Varför vill du öppna XML-filerna? Du kan inte "koda av" XML-filerna om du inte programmerar ett varktyg som gör det... MSN "avkodar" XMLen. Kan du inte visa historiken? Eller vad är det som inte fungerar?

  • LeeLoon
    Jänkmamma skrev 2009-02-05 10:43:37 följande:
    Jag vill kunna se historiken när inte msn är på.Jag har klickat i rutan "sprar historik" och då sparas det i en mapp mina dokument och sen mottagna filer, men där får jag upp medd.Den här filen har inte något program associerat för att utföra den här åtgärden. Skapa en associering med hjälp av alternativet Mappalternativ i kontrollpanelen.Och där vet jag inte hur jag ska göra för att det ska funka.Du kan öppna den filen med notepad (funkar nog med word eller internet explorer oxå). Så om du öppnar notepad, sedan drar du filen till notepad. Då kommer du få se massa XML-kod. Det kommer att se lite rörigt ut med det går nog att utläsa historiken. Men tanken är att du ska använda msn för att se historiken. Jag vet inte riktigt hur man löser det om man har installerat om msn..
Svar på tråden hjälp med dokument som inte öppnar