• Mimmsa­67
    Äldre 10 Feb 17:16
    85796 visningar
    646 svar
    646
    85796

    Roliga saker som ditt barn har sagt...

    drediona skrev 2009-02-10 16:22:40 följande:


    jag o min dotters pappa är separerade och hon funderar över det. vid köksbordet: - när du o pappa bode ihop då var ni gifta. -nej vi bode bara ihop o tyckte om varandra. -tycker du om pappa nu? -ja. (jag tänker att nu kommer det komma nått djupt tänk) -även fast han är hårig?=)
    Då passade du väl på att ge henne en läxa i ytlighet och svarade typ "nej lilla gumman, håriga män gillar mamma INTE, det var därför vi skilde oss"
  • Mimmsa­67
    Äldre 10 Feb 17:20
    #11

    tvåtjejersmamma skrev 2009-02-10 17:12:19 följande:


    *skrattar*. Ja, barnen säger så mycket roligt. När jag har badat mina barn och sedan torkat dem så brukar jag säga att de har "russinfingrar" och "russintår", ni vet när de är så där gropiga och skrynkliga. När min äldsta dotter var 5 år och en gång såg naken i badrummet så utbrast hon: "Mamma! Du har ju russinrumpa!" Inte så smickrande kanske..... Vid ett annat tillfälle så sa samma dotter; "Mamma, när får jag såna där tuttar som du? Såna som hänger ner på magen?" *suck* Jag frågade en gång min yngsta dotter, som då var 4 år, varför hon är så söt när inte jag är det. Hon förklarade då följande; "Jo mamma, det är för att när man är så liten som jag så är man mjuk och len. När man blir gammal som du så vissnar det mjuka." Ja, det känns onekligen så ibland........
    Ja dessa ungar, tur för dom att man inte kan göra sina barn arvlösa i vårt land.

    När min äldsta dotter var så där 3 år frågade hon mig varför stora tanter blöder. Jag svarade något lite vagt om att det var för att man skulle kunna få bebisar. Hon var tydligen inte nöjd med det svaret för hon funderade en liten stund och sen sken hon upp och sa "NU vet jag varför du blöder, det är för att du har en STOOOOOR rumpa" (naturligtvis måttade hon med händerna så brett hon kunde också).

    Ska höra med henne nu när hon är 18 om hon står fast vid det antagandet
  • Mimmsa­67
    Äldre 10 Feb 17:26
    #13

    evita skrev 2009-02-10 17:23:58 följande:


    hahahaha... roliga dom är, barnen... min äldsta var runt tre när han tittade ner i toastolen där jag just tömt hårborsten... han ser alldeles förskräckt ut och utbrister; mamma, varför har du lagt din snippa i toaletten...
    Hahaha...och dessutom glömt att SPOLA!
Svar på tråden Roliga saker som ditt barn har sagt...