• Linnpinn

    Roliga saker som ditt barn har sagt...

    Det var länge sedan jag såg en sådan här tråd så jag startar upp en ny. Här kan vi dela med oss av roliga saker som vår små guldklimpar har sagt

    Mitt första bidrag blir denna:

    När vi gick ut häromdagen cyklade en man förbi. I ett koppel hade han en hund som sprang bredvid. Hunden hade en liten reflexväst på sig. Jack utbrister:
    -Titta mamma, en hund...på cykel...och den har flytväst på sig!

  • Svar på tråden Roliga saker som ditt barn har sagt...
  • Mr p daddy
    Ragnar skrev 2009-02-12 12:09:10 följande:
    På väg hem från affären igår rann bilen till lite i halkan. Ingen fara då vi inte körde mer än 30. Men från baksätet kom det från 3,5-åringen:-Pappa håll dig på vägen annars går det åt helvete.
    hahahahahaha, helt riktigt!!
  • zika

    Olle 2,5 har mycket funderingar och förstår mer än man tror ibland. Ibörjan på året dog Papps Mormor och han var ledsen förstås men vi fattade inte att han förstått att Hanna var död.
    På dagis hade en av fröknarna pratat syskon och en flicka har en syster som heter Hanna. De pratade om att Hanna är på Bofinken och då säger Olle: -NEJ- Hanna är DÖD!
    Personalen försöker prata med honom men han är stenhård och insisterar på att Hanna är död
     Snacka om att jag "skämdes" när de frågade om någon släkting eller något gått bort eller så..  De förstod iaf att detvar så att han hade hört det hemma

  • zika

    Häromdagen låg Pappa på mage på sängen och läser. då sätter sig Olle på hans rygg och låtsas rida. Sen börjar han sjunga en egen visa- JAG HÄSTAR PÅ EN KAMEL...

  • åsaH

    (bakgrundshistoria: svärföräldrarna är väldigt troende och har väl berättat en del, hrm, för barnen. vi har väl "tystat" ner det lite...)

    Härom dagen säger lilla tjejen 2,5 år, "Jesus finns inte mer mamma"
    "eh, nähä.." säger jag
    Hon tittar på mig och säger "Han är på vinden nu.

    hela krubban m a o =)

  • tvåtjejersmamma

    Har ytterligare en historia som jag vill dela med mig av.

    När min äldsta dotter var nyss fyllda 5 år så fick hon eget rum. Hon var, och är, väldigt mörkrädd. Vårt hus har två våningar. En dag, mitt på ljusa dagen, ville hon att jag skulle följa med henne upp på hennes rum och hämta en sak:

    Jag (lite stressad eftersom jag höll på med tvätten): "Nej, den kan du hämta själv"

    Hon: "Nej, jag är mörkrädd!"

    Jag: "Jamen, det är ju LJUST ute nu."

    Hon: "Ja, men mamma, jag är LJUSRÄDD också"

  • Minimagen

    Min underbara 3-årige son kommenterade mina bröst imorse:

    -Vilka stora muskler du har mamma!

  • Snossan
    Minimagen skrev 2009-02-13 09:37:07 följande:
    Min underbara 3-årige son kommenterade mina bröst imorse:-Vilka stora muskler du har mamma!
    Haha va härligt
  • Esthery

    Yngsta sonen berättade för oss att dödskallar äter farlig sjörövargröt och då frågar storebror ifall tomtebebisar (apropå gröt antar jag) föds med skägg :)

  • Vhilma och Victor

    Jag blev inlagd på sjukhus förra lördagen pga okontrollerade skakningar (är bra nu). Då vankar min 4åriga dotter oroligt runt i rummet och helt plötsligt säger hon "Men mamma.. När kommer bebisen då!!??" Gissa om det förgyllde min tid i sjukhus sängen.. HAHA.. Nej du här blir det ingen bebis på några 100år...

  • Glamour1

    Min son som är 3 år var med mig när vi handlade på maxi häromdagen och vi skulle köpa apelsiner och då säger han plötsligt; mamma jag vill ha apelsinblod(blodapelsin).

Svar på tråden Roliga saker som ditt barn har sagt...