• Linnpinn

    Roliga saker som ditt barn har sagt...

    Det var länge sedan jag såg en sådan här tråd så jag startar upp en ny. Här kan vi dela med oss av roliga saker som vår små guldklimpar har sagt

    Mitt första bidrag blir denna:

    När vi gick ut häromdagen cyklade en man förbi. I ett koppel hade han en hund som sprang bredvid. Hunden hade en liten reflexväst på sig. Jack utbrister:
    -Titta mamma, en hund...på cykel...och den har flytväst på sig!

  • Svar på tråden Roliga saker som ditt barn har sagt...
  • auti

    haha vilka roliga kommentarer...

    Jag fick en fin igår. Vi skulle gå över till grannen som fyllde 30 år och jag fick därför för mig att sminka mig lite extra.

    Min femåring står och tittar jättenoga medan jag lägger kajalen och sedan maskaran. Sedn utbrister han: Åhhhh vad fin du är mamma! Som en döskalle...

    Ni förstår ju hur tjusig jag är

  • Vipera

    Hämtade lille Vendel på dagis idag och bar honom till bilen för att slippa mer snö än nödvändigt i bilen. På vägen berättade jag att ikväll blir det fläsklägg och rotmos som du gillar så. "Jaaaa, nyår!" skrek han av glädje {#lang_emotions_tongue_out}


    Vill ha en dotter men ännu hellre, ett barn...
  • Rulltrappa

    min pojke blev blöjfri för ett par månader sen och när han såg bajset i pottan tyckte han väl att det såg ut som en kotte, så han kallade det för att "bajsa kotte". nåväl, en gång pruttade min sambo och gapskrattade ungen och sa "pappa du stinker, det luktar kotte!"

  • Rulltrappa

    sen tycker jag att det är guld när han leker kock. han kommer med sina köksleksaker och berättar vad han har lagat. favoriträtten är "stekt pasta och gott sås med fjamp, lök, papika, banan, persika, körsbär". en annan kulinarisk idé är "patatis, russin, bulle". och det är alltid "mammas mat", ingen annan får smaka.

  • Fru Brastad

    hejjejädjaj mojmoj nu fåj jag snajt väjmeslag...
    jaha  sa mormor Vad är värmeslag då,Hugo? Vet du det?
    ja det äj näj man fjysej och så

    Älskade fyraåring

  • Pirella

    Min treåring är ganska insnöad på bajs just nu.
    Hon säger ofta till fröknarna på dagis: "Vet du vad min pappa säger till min mamma?". De svarar: "Näe, vaddå?" Hon säger: "Att hon är en bajskorv!" (vilket han aldrig har sagt...).

    En annan favorit är: "Vet du vad jag har hemma?". Jag säger "Näe, vaddå?". Hon säger: "En bajskorv! Och den ska du ÄTA!".

    Och så de spontana muntra utropen: "Bajskorvsmamma!" (då jag till hennes stora förtjusning svarar "Bajskorvsunge!").

  • FrökenBokmal

    [citat]


    Nerdpippi skrev 2009-02-15 00:29:59 följande:
    Var o fikade på ett café när två "tjusiga" damer i minkpälsar beställer kaffe bredvid vårt bord. Min snart 4åring säger högt, glatt o förvånat: Titta, dom ser ut som apor!!

    [/citat]

    Haha det här påminner mig om min lillebror som sade när vi var i en skidort i Italien och såg damer med väldigt lurviga skor "titta mamma, de har tagit på sig hundens fötter!".
  • Dompans mamma

    Min son har sen han började prata alltid kallat diarré för Drickbajs. Och när han bajsat och talar om att det kom många korvar så säger han att det kom många klunkar :)

  • Fröt

    Min son (3,5) lekte med sin kusin och de gick runt i lägenheten med en dockvagn. "Är ni ute på promenad" frågade jag "Nej mamma, jag är pappaledig".

Svar på tråden Roliga saker som ditt barn har sagt...