• Äldre 25 Feb 21:11
    6815 visningar
    208 svar
    208
    6815

    ~*~ 30+ som fick barn i oktober 06, del 8 ~*~

    Vi är ett gäng mammor som hängt ihop sedan barnen var nyfödda. Nu längtar vi nog alla efter varmare väder så att vi slipper klä på våra sötingar så mycket kläder. Vi följs åt i barnens fantastiska utveckling och diskuterar syskon, gränsdragningar och föräldraskap.

    Vi pratar om våra liv som mammor, kvinnor och fruar/sambos. Inget ämne är för högt, inget för lågt. Vissa av oss är tvåbarnsmammor medan andra fortfarande överväger saken. Någon sägs visst även fundera på en trea vilket vi andra applåderar

    Första tråden: www.familjeliv.se/Forum-11-265/m21186971.html
    Tvåan: www.familjeliv.se/Forum-11-265/m24193317.html
    Trean: www.familjeliv.se/Forum-11-265/m27267076.html
    Fyran: www.familjeliv.se/Forum-11-265/m30075894-4.ht...
    Femman: www.familjeliv.se/Forum-11-265/m33051403.html
    Sexan: www.familjeliv.se/Forum-11-265/m35581000.html
    och sjuan: www.familjeliv.se/Forum-11-265/m38670698.html

    Medlemmar vid TS 25/2-09

    Daimis - Emmy 30 sep (Upplands Väsby)
    bussig - Felix 6 okt (Stockholm)
    Mejja75 - Thea 7 okt (Malmö)
    Annelitan - Josefine 18 okt (Söderhamn)
    Snarkofagen - Ella 18 okt (Gröndal)
    1 tu 3 - Amanda 19 okt (Bromma) och lillebror Gustav 27 maj -08
    "Nollan" - Félix 24 okt (Montreal) och lillebror Elliot 14 mars -08
    teasa - Louie 30 oktober (Karlskoga)

  • Svar på tråden ~*~ 30+ som fick barn i oktober 06, del 8 ~*~
  • Äldre 26 Feb 08:55
    #1

    Nu kör vi igen, del 8 är i rullning!

    I natt regnade det här. Jahapp, det var den snön

  • 1 tu 3
    Äldre 26 Feb 11:08
    #2

    Hej hej, ja jag lär väl hänga med här också

    Just idag har jag inte så mkt att skriva om. Imorgon ska jag å sambo ut och äta, (firar 10 år ) och farmor ska vara barnvakt till båda barnen. Ska bli jättamysigt att få gå ut på resturang, göra sig lite fin, gå och ta en drink innan maten. Åh jag ser så fram emot det.

  • mejja7­5
    Äldre 26 Feb 17:05
    #3

    Tack Snarko för att du fixar

    Här är det inte heller någon snö kvar. Den låg ju faktiskt här ett par veckor, mycket ovanligt här nere! Men har det kommit snödroppar och andra lökar börjar sticka upp. Härligt!

    1tu3: Mysigt med lyx på resturang. Ha det så trevligt Vi hade årsdag för två veckor sedan. 11 år, jisses vad tiden går.

    Ikväll ska jag åka och shoppa lite på egen hand. Försökte gå en sväng med Thea på ett köpcenter igår eftermiddag. Men hon är en p in the a att ha med och handla. Det gick bra så länge hon kunde sitta och smaska på frukten jag tagit med, sen gick det inte. Hon ska inte sitta i vagnen, utan köra den själv eller gå själv och då måste man ha stenkoll, annars drar hon iväg. Gjorde hälften av ärendena, sen var det bara att åka hem... Tips för shopping utan tjafs mottages.

  • Äldre 26 Feb 17:50
    #4

    Hej hej... jag hänger med hit jag med... har just läst ikapp ett gång sidor och konstaterat att det är mycket sjuka som går runt.... Den här veckan har Molly varit hemma med vattkoppor, halva 4-års kalaset ställdes in igår, men några vågade sig hit i alla fall. I morse packade jag i ordning Louie och åkte iväg som vanligt. Med 100 meter kvar till dagis hulkade han så konstigt i baksätet, så jag stannade. Visst han kräktes.... det var bara att åka hem igen. Så nu vabbar jag kräkelände och inväntar vattkoppor.

    Välkommen tillbaka Daimis förresten.

  • 1 tu 3
    Äldre 27 Feb 12:46
    #5

    Hej tjejer, nu behöver jag lite hjälp. Har en god vän som gift sig i hemlighet i Thailand och vi ska på bröllopsfest om en månad. Nu kommer vi tjejkompisar att ta med henne ut och äta och dansa så länge benen orkar . Vi har dock inte tänkt att göra ngt speciellt "möhippeaktigt" innan.

    Vill dock att hon ändå ska känna att kvällen det är lite speciell, kommer inte på vad vi kan göra bara. Har ni lite tips?

    Är heller inte mkt för att skämma ut henne och gör pinsamma saker ute på restaurangen.

  • Äldre 27 Feb 15:32
    #6

    mejja: Tyvärr, inga tips för rofylld shopping med barn. Har samma dilemma själv med ett barn som vill känna och dra på allt. "Mamma, den HÄR tycker Ella om!" hörs hela tiden i affären

    teasa: Nääää, fy så jobbigt! Har det gått bra med vattkoppor för Mollys del? Jag minns att jag var dösjuk när jag var liten. En kompis hade ett ärr vid ögonbrynet efter vattkoppor och det tyckte jag var sååå snyggt. Jag rev och rev på en koppa för att få likadant ärr. Hur smart var jag som barn egentligen?! Håller tummarna för att det blir lindrigt för Louie.

    Nollan: Jag ska fundera lite på din möhippegrej. Jag är inte heller en idol av det där med att skämma ut blivande brud.

    Mannen har varit hemma sedan i måndags och varit sjuk. Jag har lekt ensamstående mamma och GUUUUD, åter igen, vad jag är imponerad av alla ensamstående!!! Idag vaknade Ella halv sex. Japp, ni läste rätt. När jag kom hem från lämningen, sov jag från 11-15. Aaaah, så skönt. Gissa om jag gör rätt för mitt nick?!

    Trevlig helg!

  • Äldre 28 Feb 13:42
    #7

    Hej tjejer!
    Ännu en tråd!!

    ÄÄäääntligen helg!! Är ensam m Emmy idag och vi har hitills bara latat oss o kollat på tv *s* hon gillar o slappa framför tv´n lika mkt som jag inte så bra kanske...men skönt efter en riktigt tuff vecka på jobbet!

    1 tu 3; ang badhus....vi har inte varit dit men visst kan de bajsa i vattnet! Emmy har bajsat i badkaret 2 ggr. Skitäckligt men men *s*

    Snarko, hur går d jobbet?

  • Äldre 28 Feb 17:56
    #8

    Hej, hej på er tjejer, har inte hunnit läsa ikapp, har varit hmma i hela 30 min. kastade mig på datorn för att vara duktig och betala räkningar, nu ska jag roa grabben så han springer av sig sina 7 timmar på resandefot ben.. en kort redogörelse för hemresan..

    Felix blir tydligen åksjuk vid långa bussresor, Felix spydde ner sig så att han satt i bara bläjan, så mannen fick frirta med busskvinnan att stanna så vi kunde hämta nya kläder. Det fick vi. jag fick oxå svira om, för jag fick hälften på mig :( tågresan så fick jag äran att byta en chokladblöja, då bromsar tåget samtidigt som Felix vänder på sig... behöver jag säga mer? men nu är vi hemma med en tuffare kille än vad vi hade när vi åkte upp, ska uppdatera bloggen, bara inte just nu, ska läsa ikapp oxå, bara inte just nu :) kram på er

  • Äldre 1 Mar 11:45
    #9

    Hej pa er godingar! Slinker in en snabbis och kollar laget.
    NJUUUUTER i Australien av jobb & kompisar, alla ar saaa snalla. Det ar lite upprivande faktiskt, jag var riktigt ledsen nar vi flyttade harifran och nu blir man liksom pamind om varfor
    Men det ska bli mysigt att krama killarna snart - pa fredag!

    Daimis; hihi, bajs i badkaret... hua vad ackligt.

  • Äldre 1 Mar 12:19
    #10

    hej hej, nu är det lugnare =)
    Tack snarko för att du fixar med nya trådar :)
    nollan- skönt att du har det bra där nere på andra sidan, passa på att njuta! inte många dagar kvar nu.

    Daimis- här är en till som visst kan dynga i badkaret, har som tur är bara hänt 1 gång.. riktigt otrevligt att tahand om ..

    Ang möhippan 1tu3, jag är upprikitgt sagt urusel på sådant, men kommer jag på något så ska jag hojta till

Svar på tråden ~*~ 30+ som fick barn i oktober 06, del 8 ~*~