• AnnamedAochJ

    Novembermammorna 2006!

    Så har ännu en tråd "gått ur tiden". Välkomna in igen tjejer till ännu en härlig Novembermamma tråd där vi ventilerar allt och inget, stöttar och tröstar och inte minst gläds tillsammans!

    Gamla trådar:
    www.familjeliv.se/Forum-11-265/m30718313.html
    www.familjeliv.se/Forum-11-265/m30718313.html
    www.familjeliv.se/Forum-11-265/m27979428.html
    www.familjeliv.se/Forum-11-265/m24898283.html
    www.familjeliv.se/Forum-11-265/m18422267.html
    www.familjeliv.se/Forum-11-265/m14500513.html
    www.familjeliv.se/Forum-11-265/m21818433.html
    www.familjeliv.se/Forum-11-265/m36075065.html
    familjeliv.se/Forum-11-265/m39091273.html

  • Svar på tråden Novembermammorna 2006!
  • anna gottegris

    AnnamedAochJ: Så bra att du såg att tråden höll på att gå ut! {#lang_emotions_smile} 


    Det låter så roligt med en flytt!! Åh, vad jag önskar att vi kunde flytta också! Hur har det gått med målningen? Hur är det med Alex nu, har ni kunnat ändra sovtiderna? 
    Pysselgalningen: Oj, har ni så mycket snö? Här är snön nästan borta nu, tack och lov. Gillar inte snö. Under de här dagarna då det smält mycket upptäckte jag hur dåliga mina skor är på att hålla tätt... Inte skönt med blöta strumpor. 
    Hoppas det går bra för dig på måndag med biopsin. 
    Heli: Vilket äventyr Sigrid är på! Att få åka till Bali låter härligt. När kommer hon hem igen? 
    I förrgår när jag hämtade Emil på dagis så var det enda som var torrt på honom hans t-shirt. Allt annat var blött. De var ute hela förmiddagen i slask. Han var blöt och kall, stackars lille kille. 
    Jag var på massage i onsdags, fått i present av min make. Det var en lyxmassage så hela kroppen fick en genomgång. Superskönt och jag vill gärna göra om det. 
  • Thinner

    Nån som vill "ta över" en trotsig 2-åring? Gratis!!

    HELA DAGEN har det vara "jag vill inte, kan inte" skrika, slåss, gapa, slänga sig på golvet...osv sen börjar det om igen.

    Vid tillsägelse/bestaffning så är det att slamra i dörrar och skrika lite till.
     Va f-n är det som händer?
    Dessutom är favoritorden "Dumma(typ dumma ALLT) och Bajs Bajs Bajs"

    *sliter mitt hår*

    Sen att maken får för sig att direkt efter jobbet åka till Göteborg för att köpa dataprylar när jag behöver lite avlasning efter en tuff dag gör ju inte humöret bättre *morr*

    Inget rajtantajtan för gubbens del ikväll, det kan ni skriva upp!!{#lang_emotions_yell} 
    Och för Hannes del....ja....en tidig kväll I SÄNG!

    Ursäkta...behövde gapa av mig lite jag med....(sen att man är i 14:e veckan med andra barnet samt DÖTRÖTT pga det spär ju på den korta stubinen ytterligare)

    SÅ...nu e ja färdig, Tack till den som orkade läsa ända hit{#lang_emotions_heart}


    Man Lär Sig Leva Med Sig Själv...
  • Hallon79

    Thinner: Du är inte ensam!!! Om det nu är till någon tröst Känner igen det du skriver, här hemma känns det som att allt är en kamp, och blir det inte på vår dotters vis i vissa situationer så rasar hela hennes värld! Själv är jag höggravid i v38 och är hemma mycket med Alicia nu...hm, ibland önskar jag mig smått tillbaka till jobbet - bara i någon timme eller så

  • Thinner
    Hallon, ja att det är jobbigt för dig det kan jag fatta när man är soppas gravid som du är. Stor, tung, varm och trött liksom.

    Pust men sånna här trots-dagar tar verkligen musten ur en. Det måste ju vara jobbigt för de små som trotsar också, milde värld, hade jag hållt på så hade jag också däckat när kvällen kom. Jag och Hannes har myst nu på kvällen iaf, läst saga och sen la han sig utan några större protester. Skönt det Man tycker inte om sig själv när man är den där "arga mamman" en hel dag
    Man Lär Sig Leva Med Sig Själv...
  • Hallon79

    Den arga mamman var jag igår... de dagarna är inte kul alls... och stackars Alicia rasade ut totalt igår över lunchen, inget konstigt alls - korv och mos, men det fick bägarnen att rinna över totalt *suck*. Men efter det var hon helt slut, sov i 3 timmar på em. Hon behövde nog den vilan - jag oxå

    Skönt att er dag fick ett härligt avslut med mys - det är gott att de mysiga stunderna kommer trots allt

  • AnnamedAochJ

    anna gottegris - vi har målat idag och igår, vårat sovrum. Det blev ljuslila med en mörklila fond vägg. Jätte nöjda med resultatet faktiskt. Men än är det mycket kvar att måla. Väggarna här nere är så fuktiga och ingen isolering så det funkar inte att tapetsera utan måla är enda alternativet. Vi försöker sakteliga ändra Alex sovtider, på slutet har han faktiskt sovit redan kl 20 mot "normala" 21 så det går på rätt väg iaf.

    thinner - alex är likadan vissa dagar. Allt är nej och han lyssnar inte alls på vad jag/vi säger. Jag håller med, jag vill inte vara den där arga mamman men ibland (även fast man inte är gravid blir det bara för mycket. Synd att maken din inte kom hem efter jobbet, avlastning är precis vad man behöver såna där dagar.

  • Heli77

    Hej alla!
    Jag har hittat hit också.

    Är så mkt jag skulle vilja kommentera av det ni skrivit, men hela familjen har precis tagit oss ur ett magsjukehelvete - så jag ska kommentera mer när jag har skaffat mig lite ork.

    Trevlig helg allesammans!


    Sigrid, Judith och Esther - mina vackra och underbara döttrar. Mamma älskar Er så!
  • karin november

    Emma och jag har haft en mysig dag idag utan trots. Skönt ibland. Annars är det ett fasligt krånglande vid blöjbyte och påklädning. Idag har jag varit ledig och Emma och jag var i badhuset. Hon är lite skraj för vatten så i början var det hänga om halsen och gasta men efter en stund släppte det och vi hade så roligt. Efteråt var hon rejält trött. Enda nackdelen är att det är så sanslöst dyrt inträde på mitt närmsta badhus. 95 kr för vuxen och 45 för Emma. Alldeles för mycket för att det är något jag ska göra varje vecka.


    (¯`°?.¸ Emma ¸.?°´¯)
  • LadyBirden

    Nu hittade jag oxå in hit. Bra initiativ AnnamedAochJ.

    Här har den värsta trotsen tagit en paus tror jag, för borta är den nog inte, så det är rätt lugnt. Meeen han vaknar runt 5 halv 6 varje morgon....även helger, not fun! Men man får väl se det positivt - man har ju i princip hunnit med hela dagens sysslor redan före lunch

    Hade hoppats på fint väder nu i helgen men icke...har ägnat förmiddagen åt att slipa och spackla vårt "nya" sovrum.
    Känns jätteskönt att det snart är klart för då kommer den verkliga renoveringen - badrummet! Ska bli skönt med ett badrum värt namnet där även tvättmaskinen bor, slippa springa två trappor ner i spindelkällaren, hurra.

Svar på tråden Novembermammorna 2006!