• SmBack­e
  Äldre 9 mar 10:19
  11641 visningar
  17 svar
  Inlägg från SmBacke Visa alla inlägg
  17
  11641

  spyr bara på natten.

  ska försöka fatta mig så kort jag kan =)

  i torsdags så började äldsta sonen spy, han spyr alltid när han får feber så trodde de va de, men sen nån timme efter så började även jag sen senare även lillebror och på natten pappan.. så magsjuka.

  mig har de inte gått över på, men grabbarna e pigga, men spyr ändå. storebror spydde torsdag, ingenting på fredagen och spydde igen på lördagen, men han e fortfarande pigg. spyr och sen fortsätter att leka.

  lillebror har spytt sen i torsdagskväll, men bara på nätterna? han e inte lika pigg som vanligt men beter sig inte som typiskt magsjuke beteende. förutom att båda knappt äter nått..

  kan man vara magsjuk, pigg ändå och bara spy på natten? sen hoppa över några dagar som storebror ha gjort?

 • Svar på tråden spyr bara på natten.
 • SmBack­e
  Äldre 9 mar 22:04
  #1

  ingen som vet nått?

 • SmBack­e
  Äldre 9 mar 23:15
  #3

  han vill inte äta innan han ska sova. de e inte mkt han äter på dagen just nu öht. de e de som gör mig så fundersam om de verkligen e magsjuka då han e pigg för övrigt.

 • SmBack­e
  Äldre 10 mar 09:25
  #5

  ja inatt började även storebror att spy igen.. men dom spyr bara en gång sen inget mer, e pigg på dagarna men äter inget. hur länge kan man låta de hålla på så tro?

 • SmBack­e
  Äldre 10 mar 15:44
  #9
  jindo skrev 2009-03-10 14:52:15 följande:
  Hej min dotter blev likadan efter magsjukan.Spydde bara på nätterna så jag fick byta välling på henne ett par dar till magen han lugna sig gick ner till 6mån majs välling hon slutade spy direkt, i 4a dar och sen funkade det med fullkorns vällingen igen.
  okej.. de kan ju kanske vara nått om de inte ger sig.

  ringe till sjuvårdsrådgivningen och dom tyckte jag skulle ringa till vct för att få lämna ett avföringsprov, men dom hade ingen på labbet, vilket e konstigt. och så länge dom e uppe och på benen och ingen feber så e de inte akut.. hur kan dom avfärda nån utan att ens kolla på dom??
 • SmBack­e
  Äldre 10 mar 19:47
  #12

  ja de e ju just de att han bara spyr på natten, och en gång. han kan äta lite lite på dagen men kommer kanske inte förns efter några timmar när han sover.

 • SmBack­e
  Äldre 10 mar 23:42
  #15

  ska testa att ge majsvällingen från 6 månader.. den e ju lite mildare iaf. ja de e bara milt för magen som gäller nu. håller stenkoll på vad dom äter. ska lägga mig nu får se hur de e i natt.

 • SmBack­e
  Äldre 11 mar 09:14
  #17

  okej. tack för alla era förslag =)

  men de va samma sak i natt, spydde igen. inte storebror men som sagt han kan ju hoppa över en dag. han har hållt på så en vecka imorgon. de verkar vara nått som inte vill ge med sig av sig självt men va kan man ge mot de?

Svar på tråden spyr bara på natten.
Logga in
Bli medlem