• Coma76

    Fotbolls EM....

    Fotbolls Em stundar och jag skall bli pappa den 15 juni, lägligt???*ler*
    Någon som gärna diskuterar em och dess spelare och gamla minnen???

  • Svar på tråden Fotbolls EM....
  • Marcus pappa

    Jag ställer gärna upp på en EM-diskussion. Framförallt Sveriges chanser är kul att spekulera i, jag tror det kan bli riktigt kul i sommar. Tror inte ens att gruppseger är utom räckhåll, se bara på VM.

  • davidsthlm

    tycker bara att det är synd att inte fler från allsvenskan ska va med

  • Coma76

    Jag tycker att Sveriges chanser är väldigt bra i år. Alla tycker att Henke kan ta oss till guld, Henke är som Ljungberg inget att hänga i granen utan en riktig framspelare. Vi skulle behöva en Bergkamp *ler*. Den enda somjag anser kan spela fram dom, är Anders Svensson. Kim Källström platsar inte i första uppställningen.
    Men ett brons är vi "värda".

  • Pappaimaj

    Coma76,

    Du har fel angående Ljungberg, Larsson samt Källström.

    Även om det smärtar att säga det, så har du fel även när det gäller Svensson. Tar man inte plats på ett mycket blekt mittfält i Southampton bör man nog ej starta i ett svenskt landslag!

    /PiM

  • Marcus pappa

    Hmmmm....jag tror ju att skälet till att inte fler från allsvenskan kom med bevisar hur svag allsvenskan är sett till internationella mått. Visst, den är jämn och roliga att titta på men hur bra är den egentligen? Jämför med exempelvis danska ligan som är flera klasser bättre än allsvenskan.

    Jag gillar inte La Primadonna Ljungberg, det är lite väl genomskinligt att han alltid har tid hos frissan eller ska fixa naglarna just när Sverige har en träningslandskamp. Skulle gärna se förljande startelva mot Bulgarien: Isaksson-Edman, Mellberg, M. Svensson, Nilsson-Källström, A.Svensson, Wilhemsson,Linderoth-Zlatan, Larsson. Visst har Anders Svensson svårt att ta plats i Southampton, men han är sällan dålig i viktiga landskamper. Jag är medveten om att min startleva är en utopi, men hoppas att dom i så fall kör med källström som balansspelare och A.Svensson, Ljungberg och Wilhemsson på mitten. Att Källström inte skulle platsa ser jag som snack igångsatt av solnaiter och brajare.

  • Pappaimaj

    Om man nu ska spela 4-4-2 med en balansspelare (diamant), så är Marcus Pappas andra förslag givet. Det blir i alla fall ett underhållande lag.

    /PiM

  • Marcus pappa

    Jo, det nadra ser väl bra ut. Bara La Primadonna kan börja leverera i landslaget också. Han är nämligen inte så bra på det, förmodligen för att han bara är bra om omgivningen är bra, eller så pallar han inte trycket att vara den som ska leda laget...

  • Dadtobe

    Jag håller med er, ser framemot en trevlig Em sommar. Era laguppställningar ser ok ut. Dock ett varningstecken!!! min rädsla är att det kan bli som i hockeyn, man tar in spelare i sista stund som ej varit med på träningskamperna och inte är inspelade. Detta har ju visat sig snarare stjälpa än hjälpa. Resultat lite blygsam hoppas vi tar oss vidare från gruppen. (blir så besviken annars, nerverna pallar ej en likadan besvikelse som hockeyfinalen med så kort mellanrum:)

  • Coma76

    Tänk vad trevlig det är att folk har samma syn på hur Sverige skall spela.
    Måste väl bero på att Sverige inte har så många spelare av klass.
    Till mitt försvar varför inte Källström skall vara med, så är jag IFK Göteborg fan, så min syn på han är helt opartisk. Men med lite rutin, så blir han en stor spelare.

  • Marcus pappa

    Som IFK:are är du väl knappast opartisk :=). Ni är väl fortfrande sura för att han valde att spela för Djurgården i stället för er ;=)

Svar på tråden Fotbolls EM....