• LAV0LINA

    Vad är den sk 7-årskrisen i ett förhållande?

    Jag blev med barn (planerat) - kanske det var vår 7-årskris?


    Det närmar sig! BF 8 april -09
  • LAV0LINA
    SuzR skrev 2009-03-19 10:27:46 följande:
    precis. man ifrågasätte om personen är rätt för en och om man vill leva med personen för resten av sitt liv. men detta är bara min egen teori..finns väl inget rätt eller fel. men kände nog själv efter ett sådant långt förhållande att visst, man älskar varandra men i mitt fall kändes det mer som vänner. jag ville ha passion efter 5 år! mitt ex sa att det finns inte efter 5 år..att 'fjärilarna' i magen lägger sig. jag tror och hoppas att det inte är så.
    Nej, så är det inte! Jag har fortfarande fjärilarna kvar då jag tänker på min sambo (förutom då man är sur och ledsen på honom )
    Det närmar sig! BF 8 april -09
  • LAV0LINA
    SuzR skrev 2009-03-19 10:33:59 följande:
    bra!!! då finns det hopp! jag har svårt att vara så cynisk som mitt ex som var övertygad om och 'visste' att nej man är inte kär på samma sätt och han sa 'lycka till med att hitta någon som du är kär i efter 7 år tillsammans!' och jag sa 'tack'! vad är erat recept på lyckligt förhållande som gör att du fortfarande har fjärilarna kvar?
    Oj, jag har faktiskt ingen aning!
    Det bara är så... har aldrig kännt såhär för någon annan tidigare.
    Såklart man bråkar och har svackor ibland och så. Samtidigt kan jag inte föreställa mig ett liv utan honom, det skulle kännas som att förlora en kroppsdel liksom.
    Sen så stänger vi alltid dörren då vi går på toa (jag vet inte, jag har fått för mig att det kan vara bra att göra sånt... bara för att man är bästa vänner och käraste och hur nära som helst behöver man ju inte dela just ALLT ).
    Men som Morbid Angel säger, kramas och ta på varandra i vardagen och skratta tillsammans osv.
    Om vi är hemma hos sambons föräldrar en kväll kan vi börja småpilla på varandra (utanpå byxor osv) under en filt liksom, som när man var tonåring {#lang_emotions_tongue_out}
    Haha, och han kan smygklämma på tuttarna mina på ICA osv.
    Småsaker som kanske gör ganska mycket ändå..
    Det närmar sig! BF 8 april -09
  • LAV0LINA

    Sambon kan inte ens kissa inför mig
    Jag har kissat inför sambon ibland om det krisat, men aldrig bajsat, det gör jag helst ifred
    Men han kan inte ens kissa, det tycker jag är lite småsött, även om det är lite irriterande då han står och hoppar i toadörren "är du klaaaar snart, jag vill gå på toa" då man tvättar ansiktet på kvällen liksom

    GoaMorsan - precis man har ju lärt sig läsa av sin partner på ett helt annat sätt. Visst, för oss blir det ibland pannkaka ändå då man är trött och irriterad och det händer att man börjar småtjafsa om helt oviktiga grejer, men man är betydligt mer medveten om varför det blir tjafs liksom. Även om jag skulle vilja ta upp en grej just då så vet jag att det inte är nån idé just nu för sambon kan knappt hålla ögonen öppna liksom. Då är det bättre att vänta med det tills han är mer vaken annars är det som att be om ett onödigt gräl liksom.


    Det närmar sig! BF 8 april -09
  • LAV0LINA

    En kris är ju inte alltid synonymt med något negativt heller.
    Det finns ju många positiva kriser också, inte bara negativa


    Det närmar sig! BF 8 april -09
Svar på tråden Vad är den sk 7-årskrisen i ett förhållande?