• Magda73

    Tradera *vad kostar det att annonsera egentligen?

    Hej!

    Tänkte sälja lite på tradera men hittar ingen information om hur mycket de tar i avgift. Finns det någon här som vet? Om jag har förstått det rätt så kostar det 10 kr att sätta ut annons plus 1 kr för bilden och sedan tar de provision, någon som vet hur mycket?

    Är det egentligen värt att sälja smågrejer? Känns som att de tar ut en massa små avgifter som gör att det inte blir värt, eller?

    Tack på förhand!

  • Svar på tråden Tradera *vad kostar det att annonsera egentligen?
  • Magda73

    Tack för svar!

    Jag kan ha missuppfattat men det står såhär: "Välj hur länge objektet ska ligga uppe" och sedan "10 kronor i avgift oavsett annonslängd".
    Eller är det om man väljer längre tid än 7 dagar?

    Det där med provision ju högre utropspris man har visste jag inte! Då gäller det att ha is i magen då? Jag blir nästan sur; de borde ju tala om någonstans vad det (egentligen) kostar!

    Vad brukar du ha för utropspris?

  • Magda73
    jonnysbrud skrev 2009-03-24 17:21:41 följande:
    Det där med "10kronors avgift oavsett annonsens längd", gäller om man trycker på knappen under där man själv kan välja datum och tid. Vill du tex att annonsen slutar onsdagen den 25:te klockan 15:00 så kan du välja det. Annars slutar annonsen på den dagen du har valt i rubriken ovan, på den tidpunkten när du satte in annonsen för första gången. Vi säger att du lägger in en annons 18:02 idag och vill ha annonsen i 7dagar, då slutar din annons nästa onsdag klockan 18:02.
    Tack! Vad bra! Jag missuppfattade! Men så tänkte jag på det där med provision, tar de alltså betalt efter hur högt utgångspris man satt?
  • Magda73
    Limpelina skrev 2009-03-24 18:59:57 följande:
    utropspriset är ju jätteolika beroende på vad jag säljer :S
    Ok. Jag förstår

    Typ Boob amningströjor och mammakläder. 1 kr utrop eller?
  • Magda73

    Tack för svar!
    Ska kanske kolla vad liknande objekt sålts för och satts ut för också. Hoppas att det är som du säger limpelina, att man kommer in i det.

Svar på tråden Tradera *vad kostar det att annonsera egentligen?