Inlägg från: Skrutten00 |Visa alla inlägg
  • Skrutten00

    Mammor med barn som har celiki fortsättningstråd

    castte41 skrev 2009-03-25 21:28:44 följande:
    skrutten ooVisst bodde du i Jönköpingstrakten. HAr ni varit på Ikea och ätit. Funderar på om man kan få nån glutenfri mat där. Eller finns det nåt annat bra tips på restaurang här omkring.?
    Ja jag bor i jkpg trakten. Ikea har köttbullar, men här värmer dom inte dom i micro utan i en sån vanlig ugn så gå därför in till kocken o be dom sätta in dom o gå sedan till kön o beställ övrig mat så slipper ni vänta så länge. De har oxå pommes o benfri kotlett.

    Annars finns det en restaurang som heter Chickin mama som ligger en nere mellan öster o väster bortanför Juniporten samt en på Torpa. De har kyckling o revben med en massa smaskiga tillbehör...
    Ja det är vad jag har att rekommendera, visst Mc donalds o Max finns ju oxå förstås....*ler*

    visste inte på vilken sida du läser..*ler*
  • Skrutten00

    Våran Emma reagerar inte heller. Hon berättar stolt över att hon har celiaki, eller som hon säger, hon är gluten...
    Vi har ju alltid varit öppna o så med hennes, o aldrig sagt att hon är annorlunda pga celiakin. Nu säger jag inte att ni har gjort det.
    Hoppas att det bara är tillfälligt att hon känner det så.

  • Skrutten00
    Uncia skrev 2009-04-15 15:51:00 följande:
    inte så ofta jag skriver här inne, men läser titt som tätt.undrar om det är några mer i tråden som ska åka med på jubileumsresan till borås djurpark 9e maj? jag ska åka med Nellie.
    Nu måste jag ju bara fråga vad det är för jubileumsresa? Är det med er lokala celiakiförening eller vad??
  • Skrutten00
    fjärilen78 skrev 2009-05-07 10:01:56 följande:
    lalasmama: hej hej!!jo då ganska bra här , 19 maj ska sonen göra tarmbiopsin ska bli skönt att få den överstökad och få svaret så man kan påbörja rätt kost för honom och kanske få en förändring till det bättre!!ok finns det nån bra sida på nätet med recept där det inte blir torrt eller kladdiga bakverk tar gärna emot recept på både bröd,bullar,kakor och tårtor allt bra med er?
    http://glutensidan.blogg.se

    Där finns det en massa recept som är beprövade av de som är här inne.
  • Skrutten00
    Teskedsmamman skrev 2009-06-03 18:21:32 följande:
    Min är ju tokig i sitt jyttemjölsbröd.... jag brukar försöka blanda i sådant som han gillar, i en limpa blev det tom riven blockchoklad *suckar* men han äter bra Oftast är det tranbär, solrosfrö, pumpafrö, loppfrö, linfrö och gojibär i limporna
    Det som du har blandat i skulle min Emma ALDRIG äta... då skulle hon hellre leva på luft....... Härligt att ditt barn äter det, det är ju huvudsaken...
Svar på tråden Mammor med barn som har celiki fortsättningstråd