• Alvi

    Finaste Klamajs finaste tråd om henne och finaste L...!

    Den här tråden handlar om Klamaj och hennes söta L. Här stöttar vi och hejar, gråter och skrattar, hatar och älskar.

    Tråden är inte 100 % Klamajig, utan man kan skriva en rad eller tio om sina gullefjun eller om livets goda eller onda om man är någon annan också, såklart!


    Once you try menskopp you´ll never go back!
  • Svar på tråden Finaste Klamajs finaste tråd om henne och finaste L...!
  • gohappy

    Lägger i favoriter!

    EN drös med kramar klamaj!


    Dom 4 finaste underverken har jag äran att vara mamma till.
  • mamman i skogen

    Vad fan har ni också blvit flyttade till medlemsgrupper..


    ungefär 200 mammor kommer i år få diagnosen cp skada på sitt barn
  • klamaj

    Hej flickor! Säger som ASdamns, även om jag inte har en susning om vad medlemsgrupper är för nåt. Jaja, huvudsaken är väl att vi kan forstätta tjata.

    Besöket på fk var tufft. Åh, vad hon frågade, och åh, vad jag inte kunde svara på allt. Jag har väl inte räknat L:s blöjor eller vet inte hur lång tid varje moment på mattan tar. Men jag känner att jag baskemej borde få åtminstone 1/4 vb iallafall.

    Tog mej i kragen och ringde Assistansia och talade med en tjej där. En informatör ska ringa upp mej och nu börjar kanske hjulen att snurra. Dom komme rju hem till mej och därefter jurist och nån som kan föra mitt ärende. Dunder! Låt oss hoppas att detta ska löpa smärtfritt.

    Jaaa, vända och vända sej. Nu ska vi inte hoppa alltför högt, helt på mage hamnar han ju inte, men visst, han är på gång, den lilla pojken min. Härligt!

    Jag har varit vaken i 48 timmar eller mer nu. Helt jävla sjukt. L sov från tio, halv elöva till halv åtta i morse. Tänk er!!!! Första gången nånsin och så ligger jag och det bara brinner i hjärnan. Galet galet men vad ska man göra?! Ikväll bör jag kunna sova och då ska det till en god gud till att också L sover som hgan gjort nu i två nätter. Massa sstavfel, men jag orkar knappt skriva. Dricker kaffe och vill ha socket!!! Måste piggna tioll!!!

    Tack snälla Sisu för tråden!!!

  • mamman i skogen
    klamaj skrev 2009-04-07 13:59:16 följande:
    Hej flickor! Säger som ASdamns, även om jag inte har en susning om vad medlemsgrupper är för nåt. Jaja, huvudsaken är väl att vi kan forstätta tjata. Besöket på fk var tufft. Åh, vad hon frågade, och åh, vad jag inte kunde svara på allt. Jag har väl inte räknat L:s blöjor eller vet inte hur lång tid varje moment på mattan tar. Men jag känner att jag baskemej borde få åtminstone 1/4 vb iallafall. Tog mej i kragen och ringde Assistansia och talade med en tjej där. En informatör ska ringa upp mej och nu börjar kanske hjulen att snurra. Dom komme rju hem till mej och därefter jurist och nån som kan föra mitt ärende. Dunder! Låt oss hoppas att detta ska löpa smärtfritt. Jaaa, vända och vända sej. Nu ska vi inte hoppa alltför högt, helt på mage hamnar han ju inte, men visst, han är på gång, den lilla pojken min. Härligt! Jag har varit vaken i 48 timmar eller mer nu. Helt jävla sjukt. L sov från tio, halv elöva till halv åtta i morse. Tänk er!!!! Första gången nånsin och så ligger jag och det bara brinner i hjärnan. Galet galet men vad ska man göra?! Ikväll bör jag kunna sova och då ska det till en god gud till att också L sover som hgan gjort nu i två nätter. Massa sstavfel, men jag orkar knappt skriva. Dricker kaffe och vill ha socket!!! Måste piggna tioll!!! Tack snälla Sisu för tråden!!!
    Ang VB så kan jag maila dig vår VB ansökan om du vill ha lite tips. Ett tips att börja med nu är att föra sömndagbok på hur ni sover. Ett annat är att börja klocka allt varje moment som ni gör i vardagen allt från träning matning förflyttning etcetcetc detta är det som styrker dina ansökningar och på detta görs timberäkningen för ass och VB.. Du ska ha åtmindstonde ett halvt VB och jag säger tom ett helt med tanke på ep sömn etc.
    ungefär 200 mammor kommer i år få diagnosen cp skada på sitt barn
  • malvas mam

    Klamaj: Tycker nog att du ska ha rätt till mer än 1/4 vb.... Sätt målet högre du!

    Hos oss hade de någon konstig regel att upp till barnet var ett halvår så fick man inget vb. Alla små barn tar tid, visst har jag en benägenhet att hålla med (våra två andra tjejer tog också tid), MEN inte sprang vi med dem till barnhab, ögon- och öronläkare, träffade arbetsterapeut, kurator, sjukgymnast, logoped, psykolog, barnkliniken osv i all oändlighet.

    Från ett halvår till ett år så fick vi 1/2 vb, och därefter fullt tills alldeles nyss, då vb är neddraget från fullt till 3/4... För nu är ju allt så "enkelt" med Malva... eller inte, snarare värre, men där överklagde vi direkt, får se hur det går...

    P.s. Vi har haft 1/4 vb för vår andra dotter, som har en kronisk mag- och tarmsjukdom, och även om det är fördj...gt när den är aktiv, så går det inte på långa vägar att jämföra med L: s problematik, eller med vår Malvas för den delen...
    Så minst 1/2 vb, eller 3/4 eller helst fullt, tycker jag att du ska ha...

    Kramar!
    //Anna med Malva

  • Puff 2008

    Heja lilla L som knäck vändningskoden. Vad kuuul att höra.
    Kan säga att det finns spalt-barn som får 1/4 VB "bara" för spalt. Herregud Klamaj, det är inget snack om att du skall ha mer. Hade Myran "bara" haft spalt hade livet varit en semester....

    Vi hade också VB möte idag och jag tror/hoppas det gick ok. Hoppas det går bra för dig med. Lite mindre kramper här idag, men vi vet fortfarande inte om vi blir inlagda...

    Igen....heja heja L som låg i framstupa sidoläge.....

Svar på tråden Finaste Klamajs finaste tråd om henne och finaste L...!