• Äldre 11 Apr 18:06
    51467 visningar
    27 svar
    27
    51467

    Svagt på Clearblue- hjälp!

    Jag hade samma i måndags. I tisdags tog jag ett CB digital och fick GRAVID! Kolla i mitt galleri

  • Äldre 11 Apr 18:25
    #7
    SparklingSnow skrev 2009-04-11 18:18:26 följande:
    Hannasan- Jag har ett likadant streck men svagare.
    Grattis! Har fått flera negtester förut, då ser man inte tillstymmelse till streck ju. Att du ser ett streck visar ju på förekomst av hormoner, men halten är inte så hög än. Men du är med allra största sannolikhet GRAVID! Grattis!!!
  • Äldre 11 Apr 18:28
    #9

    Grattis Jessica!

  • Äldre 11 Apr 18:55
    #11
    elinamaria skrev 2009-04-11 18:50:17 följande:
    Förlåt ts att jag kapar tråden med en egen fråga, men clearbluetestet jag har framför mig ser EXAKT ut så som ditt Hannasan på bilden och då menar jag verkligen exakt till varje färgskiftning.. problemet är bara att inom de första 2-3 minutrarna kunde man enbart urskilja något supersvagt.. Ungefär som en svag skiftning i konturer/färg där plusstrecket ska vara, när ca 10 minuter gått kunde jag om jag verkligen koncentrerade mig se ett streck lika tjockt som det andra..men sambon fick verkligen anstränga sig för att också se det (han har lite sämre syn än mig iofs haha) Efter det fortsatte strecket att bli starkare och starkare och tjockare tills det 2h senare såg ut som ditt.. Vad ska jag tolka av det? Positivt el inte? Det första jag såg var ju så ofantligt svagt men nåt var ju där..och sen ökade det alltså i grad vartefter sen.. Och då vet jag ju att allt som kommer senare inte ska räknas med, men med tanke på att det fanns nåt litet där i början innan 10 minter gått, så kan jag ju inte låta bli att tro att det helt enkelt var mitt svaga streck som helt enkelt bara blev starkare..
    Finns det överhuvudtaget något där, även om det är suuuuupersvagt, så är det nog ganska så troligt att det är ett positivt test. Jag har testat negativt med CB flera gånger och då har det aldrig varit ens en antydan till en skugga. Att det är svagt beror ju säkert bara på att hormonnivån är låg än så länge. dagen efter att jag testade på så sätt med CB fick jag ju gravid på CB Digital!
    Jag vågar mig på ett försiktigt GRATTIS till dig med!

    Kram, Hanna
  • Äldre 11 Apr 19:43
    #13
    elinamaria skrev 2009-04-11 19:29:20 följande:
    Tack för svaret Hannasan! Det är samma sak för mig, har aldrig fått något alls som kan tydas till ett streck de gånger jag inte varit gravid så just därför känns det som att det faktiskt är på riktigt nu..men man vill ju gärna få det lite tydligare än så och jag är snart en vecka över bim så det känns jobbigt att vara en av de där som hcg ökar långsamt för eftersom det ju kan tyda på att något är fel också..meen jag tror jag också vågar mig på ett grattis till mig själv..:) Har några billiga tester från testlagret kvar så ska testa med dem framöver och köpa ett cb digital till slutet av nästa vecka kanske då hcg halten borde ha stigit.. Kram!
    Lycka till! Det är nog inte omöjligt att vi får finaste julklappen i år båda två! ;)
Svar på tråden Svagt på Clearblue- hjälp!