• tru

    När mobbares föräldrar inte lyssnar, vad gör man då??

    ring socialtjänsten och polisen för förtal. jag har aldrig fattat varför barn ska få göra precis som de vill. och gör inte föräldrarna något får man se till att samhället gör något. jag blev själv mobbad och jag säger bara det gör allt du kan för att din dotter ska slippa. jag lider av det själv ännu. Jag blir så arg på dessa föräldrar och om inte annat så får de sitt straff om de får socialtjänsten efter sig.

  • tru

    jo uppenbarliga problem finns eftersom dottern inte har lärt sig gränser och mobbar andra. Föräldrarna kan behöva hjälp att sätta gränser för sin dotter.Dessutom är socialtjänsten de som ansvarar när barn begår brott. och ja kränkningar och förtal är ett brott. som är samhällets ansvar att få ett stopp på. Det är sånt fjantande med barn när de begår brott.

  • tru

    ja vart ska vi sätta gränsen, jag hade en kompis vars föräldrar hade svårt att sätta gränser och speciellt efter skilsmässan. hennes lillebror började dricka och ingen satte någon gräns. det slutade med att han begick mordförsök en natt. Till saken hör att hans pappa tog med han till civilförsvarets övningar där han lärt sig skjuta riktigt bra. vad de missade var lite värderingsövningar att man dödar inte andra människor. Han var 16 år och fick mindre än ett år i ungdomsfängelse. ännu värre var att han fick välja fängelse själv. och de hade olika inriktgningar.de slutade med att han fick spendera ett år på ett fängelse där han ägnade sig åt fiskning och naturliv. rena semestern skulle jag säga.

Svar på tråden När mobbares föräldrar inte lyssnar, vad gör man då??