• Äldre 4 May 14:48
    31097 visningar
    750 svar
    750
    31097

    Ivf:are som fick barn i januari, februari och mars 2007

    {#lang_emotions_sunny}Nu pratar vi vidare igen! Mammorna med dom i särklass goaste ungarna!{#lang_emotions_sunny}Våra mirakelLakritsfia: Savannah & Leah - 070127, Björklinge. BF: 30 juli
    Matillin: Matilda - 070201, Syskon: Linnea 080529, Stockholm
    Marick: Alice - 070202, Syskon: 4 bröder och 1 syster, Munkfors
    Love Actually: Sofie - 070209, Syskon: Charlie 080117, Sundsvall
    Elja75: Jesper - 070214, Sundsvall BF: 27 oktober
    Lindaiv: Korre - 070215, Stockholm
    LindaD: Simon - 070217, Enköping
    Kulta17: Molly - 070217
    Tujan: Vilhelm - 070221, Tomelilla
    Maadicken: Lukas - 070222, Karlstad
    Helenas: Agnes - 070222, Stockholm. BF: 26 maj
    Mexxie: Nellie - 070225, Vellinge
    Tedrickaren: Moa - 070227, Göteborg. BF 27 augusti
    Sialch: Oscar - 070301, Årsunda
    Dunderbara Vilja: Vilja - 070303, Malmö
    Tovsippan: Kasper - 070303
    Shakespear: Sander - 070303
    Celin: Walter - 070307, Stockholm
    Loppeloppan: Lova - 070320, Syskon: Hannes 040731, Malmö
    Lillskruttet: Tyra - 070321, Västerås


    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~

    BLOGGAR
    Elja75:
    blablafamiljen,lösenord: Espen194
    LakritsFia:

    Love Actually:

    Tedrickaren:

    Dunderbara Vilja:
    (lösenord: ella)
    Loppeloppan:

    Linda D:


    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~

    tradera alias

    Love Actually: ninamy
    Sialch: Sannanna
    Lakritsfia: Råttan80
    Matillin: Matillin
    Maadicken:
    nova_78
    Tedirckaren:
    tedrickaren
    Helenas: yaya_1
    Celin: kesla
    Linda D: L.D
    Tujan:
    Yatzi08
    Elja75: elbilen

    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~
    www.SimonsLinda.blogg.sesmabarnsbubbel.blogspot.comwww.manuellaeriksson.wordpress.commammaydesign.blogspot.comninamy.blogspot.comfiaeleonora.blogg.sewww.bilddagboken.se

  • Svar på tråden Ivf:are som fick barn i januari, februari och mars 2007
  • FiaEle­onora
    Äldre 5 May 19:53
    #21

    Tjejerna sover och här sitter jag! Ensam som vanligt... *skratt*

    Var hos bm idag v.26+0. Allt såg bra ut! Från att ha haft en blodtryck på 150/85 sist så hade jag nu ett på 118/70!!! WOHO! Snacka om att sjukskrivningen gjort gott!

    Hb 119 så har inte sjunkit så mycket trots att jag inte äter järntabletter. Bebbens hjärtljud låg på 148. SF mått på 22. ( precis på den nedersta streckade linjen, mini som vanligt...) Mari sa att min hud var som gjort för att vara gravid, inga bristningar och liten mage. Synd bara att inte resten av kroppen är gjord för det bara... Hade ju litet sf mått med tjejerna med... Inte konstigt att man mått så illa egentligen båda gångerna, ungarna lär ju ligga ändå bak i ryggraden eller något...


    * Savannah o Leah, mina mirakelprinsessor *
  • Äldre 5 May 21:59
    #22

    Hej alla goa {#lang_emotions_flower}

    Å vad skönt för dig Lfia att trycket gått ner, nu är det bara att stressa ner resten av veckorna oxå

    maadicken tack för att du kom ihåg mig i TS..... det värmde.

    Jag är så dålig på att skriva men jag läser..... har svårt att skriva.

    - {#lang_emotions_cool} Hänger mest inne på en twilight tråd då jag snöat in totalt på filmen, böckerna. Så för er alla som inte sett filmen, köp den ( jo det kommer ni behöva ). sen läser ni böckerna å sen..... ja sen ÄR man fast!!!! I ett behagligt beroende.

  • love actual­ly
    Äldre 5 May 22:33
    #23

    Lfia, skönt att du har så bra värden! Nu kanske du, och alla andra, kan slappna av lite? Men fortsätt på samma spår..

    Lindaiv, ska man se filmen först? Filmen har jag nämligen, N har sett den och jag har sett små snuttar och den verkar riktigt bra! Ska se den på fredag med en kompis.


    Sofie 20070209 - Charlie 20080117
  • Linda D
    Äldre 6 May 07:18
    #24

    Hej alla!

    Vill bara tala om att jag hittat tråden och är inne och läser varje dag även om jag inte skriver nåt. Är inne i värsta skrivkramps perioden.


    Simon 070217
  • Tujan
    Äldre 6 May 10:31
    #25

    Halloj!

    Lfia: skönt att du mår lite bättre!!!

    Igår var jag på träningstävling med jyckarna (å dom var kanonduktiga!!!), men Ville är ju GALET mammig nu!!! Om jag går typ 10 m före honom och han går med pappa , så slänger han sig ner på marken o galer MAMMA, MAMMA och börjar stortjuta (suck!). Inte lätt att spinga på banan med hundarna när Ville bara vill efter och man hör hur han skriker och gråter. Hoppas verkligen att detta går över MYCKET snart, för det är rätt jobbigt att ha det så här, Kan ju även berätta att min sambo har väldigt dåligt tålamod å blir arg rätt snabbt, så ni kan kanske tänka er hur det blir...

    Hoppas att ni andra har lite lugnar barn (även om det är skönt att läsa att det är fler barn som beter sig typ som Ville gör nu!)!!!

  • Helena­s
    Äldre 6 May 13:33
    #26

    Toodeloo!

    Celin: Visst är det jobbigt med FK och alla deras regler. Håller på och meckar med dem också för sjukskrivningen pga foglossning, förhoppningsvis löser det sig. Orkar inte böka för mycket med dem bara.

    Ang mat så är Agnes ganska bra på att äta olika saker men man vet aldrig riktigt vad som går hem, det kan variera. Populärt är dock ris och pasta i alla dess former, korv, blodpudding och fiskbullar (varav jag inte gillar nåt) men hon kan också trycka i sig mängder av ungsbakad lax - ibland och på dagis säger de att hon äter allt och mycket så vi trugar inte så mycket. Dock är hon en riktig mackoman, det skulle hon kunna leva på så det blir inte mycket bröd till maten för då äter hon knappt något annat.

    TeDrickaren: Härligt att graviditeten fortskrider som den ska, är det en tjej till i magen?

    LFia: Skönt med liten mage sen i slutet av graviditeten. Här är en med SF-mått 35...

    Jag har knappt tre veckor kvar till BF. Stor mage, ont överallt och sjukt trött. Men jag hade bara ett HB på 108 igår när jag var på MVC trots att jag äter två Niferex varje dag. Kanske inte konstigt att jag är trött.

    Annars byggs det på husets övervåning här, inte en lugn stund pga byggjobbarna här så det är väl inte den ultimata miljön att vila på men vad gör man? Ju mer som blir klart innan bebisen föds desto gladare blir jag.


    Ang mammiga barn så har Agnes börjat bli galen på kvällen om det är pappa om ska natta henne. Hon beter sig helt vilt som det är det värsta som kan hända trots att hon är en riktig pappas flicka. Om jag däremot går ut genom dörren (har kontor utanför) så går det bra. Konstigt.


     


    Älskade Agnes, äntligen är du här. Lillebror bf 090526.
  • Äldre 6 May 20:51
    #27

    L-fia, men vad skönt att blodtrycket gått ner!! Härligt! Men det är nog för livmodern ligger bakåt som du säger att SFmått är så. För mig trodde de Jesper var en jättebebis, men han var ju normal, så han låg nog tvärs över hela magen. Min mage var sprängstor!!

    Helenas, oj det närmar sig med stormsteg för dig! Hur känns det? Är du nervös, eller hinner du ej nu då ni har fullt upp med renovering o så?

    Här har jag varit på första hjärtljudskoll idag. Blev förvånad, var en elev med, hon tryckte väldigt hårt på magen innan hjärtljudet, sen klämde även riktiga bm på livmodern, hårt, sen kollade de hjärtljud efteråt, kändes lite obehagligt, är det vanligt att göra så? Har ej för mig de gjorde det så tidigt på Jesper. Varför ska de göra så för? Ska de kolla hur den ligger? Hjärtljuden låg på 155 iaf!!

    Kram på er!


    Jesper är född 070214
  • Tujan
    Äldre 6 May 21:19
    #28

    Elja: Vilken vecka är du i? Tycker det verkar lite väl tidigt att dom känner redan nu! Har för mig att dom började göra det någon gång efter att man hade gjort ul, men jag minns inte riktigt hur det var!

  • Äldre 6 May 22:04
    #29
    love a.... å lyllos dig som inte sett den {#lang_emotions_tongue_out} & {#lang_emotions_innocent}.

    Jag såg den på bio först, hade då ingen aning om böckerna eller det stora intresset bakom allt. Utan gick egentligen på "fel" film.

    Men sen läste jag ju nr2 Newmoon/ När jag hör din röst 

     som är andra boken hade då redan gått in i en TW tråd här på Fl.... å sen var jag fast. Laddat ner den å sett den måååååånga ggr. Nu har jag ju Dvd´n såklart.

    Mitt tips till dig är att ha hög volymom du kan för barnen,  iaf fall i vissa kampscener....

    Ha så kul/ trevligt....

     3 Eclipse / ljudet av ditt hjärta.
     4 Breaking Dawn / så länge vi båda andas
  • love actual­ly
    Äldre 6 May 22:21
    #30

    Lindaiv, så filmen är ettan och sen kommer de här böckerna? Shit, har en känsla av att jag kommer att bli helt fast också. Satt och tjyvtittade när N såg filmen, han skällde på mig för jag har ju bestämt med en kompis att vi ska se den, men jag kunde inte låta bli. Var ju sååå spännande!

    Elja, jag läste mina gamla anteckningar och visst klämde min bm på magen, men inte hårt. Han kände bara vart livmodern var just då och lite på bebisen.

    Helenas, inte långt kvar nu! Hur känns det? Ohh så spännande tycker jag! Sofie & Charlie är också en riktiga smörgåstokar, vi kan inte ta fram smörgåsar till maten för då ska de bara ha bröd och ost! Så här äter vi upp maten (om det går) och sen kan man få en smörgås.


    Sofie 20070209 - Charlie 20080117
Svar på tråden Ivf:are som fick barn i januari, februari och mars 2007