Inlägg från: Miniigirl |Visa alla inlägg
  • Miniigirl

    Vattenavgång utan värkar

    Mit vatten började sippra en tisdag kväll...hade väll endel sammadragningar, som kom väldigt oregelbundet, och gjorde inte speciellt ont, lite mensvärk bara...
    fick en tid för igångsättning på fredag eftermiddag...när vi kom upp till förlossningen gjordes en undersökning på mig för att se om jag öppnat mig överhuvudtaget, och så skulel do bestämam igångsättningsmetod enligt det sen...visade sig att jag hade öppnat mig 1cm...när jag ställde mig upp efter undersökningen satte förlossningen igång av sig själv...4 timmar senare var min son ute!
    så, det gick ju av sig självt där i sista sekund ändå! och, det kan ju faktiskt gå ganska fort sen när det väl sätter igång! jag hålelr mina tummar för att det komemr igång av sig själv!
    och, eftersom ditt vatten har gått, så borde ju din kropp vara lite mogen för en förlossningen ifall..så, man tycker ju inte att det borde bli problem med en igångsättning ändå..men, jag vet inte alls! Men, lycka till iafall!

  • Miniigirl
    dollheart skrev 2009-05-05 14:26:18 följande:
    Mejann:Det låter lite betryggande faktiskt. Nu ska vi iväg till förlossningen på en sån där koll.. Så får vi se vad dom säger! Håll tummarna för oss!
    Lycka till! hoppas det går bra:)
Svar på tråden Vattenavgång utan värkar