• emelie­v
    Äldre 12 May 13:31
    103949 visningar
    283 svar
    283
    103949

    roliga historier om snåla människor del 2

    ja, här fortsätter vi!

    gamla tråden: www.familjeliv.se/Forum-5-89/m41462979.html

  • Svar på tråden roliga historier om snåla människor del 2
  • Wild And Crazy
    Äldre 20 May 00:07

    Min mamma sköljer alltid ur vanliga plastpåsar. Hon har en låda poppfull med diskade påsar som bara växer!
    Mannen och jag kan inte låta bli att flina när vi ser att det hänger en påse på tork :P

    Min mormor har alltid med sej presenter!
    En såsslev från Knoor (gratisprodukt) fick jag i namnsdagspresent, en klocka hon fått när hon skickat efter något från tex ellos lr liknande...
    I helgen fick sonen ett par fingervantar som det stod milko på med en lapp (Detta får du på köpet när du köper mjukost från milko!)
    HAHA!

  • Äldre 20 May 13:02

    Apropåatt skölja ur plastpåsar så hade vi en dam som sköljde upp plasthandskarna vi i hemtjänsten använt hos henne och hennes man. Hon hade alltid några par upphängda i klädnypor.
    Inte så hygieniskt kanske, men hon tyckte väl att vi slösade som tog nya varje gång till toastäd mm.

  • K g
    Äldre 20 May 22:05

    Jag kom på mig själv med att vara lite konstigt snål idag. Skulle sola solarium och eftersom det var ett tag sedan vågade jag inte använda ansiktskanonen. Snålräven i mig ville ju ändå inte gå miste om den så jag vände på mig så att den tog på benen istället. Förbaskat obekvämt var det, men benen blev bruna :)

  • Äldre 20 May 22:33

    K g skrev 2009-05-20 22:05:51 följande:


    Jag kom på mig själv med att vara lite konstigt snål idag. Skulle sola solarium och eftersom det var ett tag sedan vågade jag inte använda ansiktskanonen. Snålräven i mig ville ju ändå inte gå miste om den så jag vände på mig så att den tog på benen istället. Förbaskat obekvämt var det, men benen blev bruna :)
    Ha ha ha...! :)
  • Howdah­kan
    Äldre 25 May 12:28

    *puffar*

    Mera historier!

  • Äldre 25 May 12:47

    Jag var nastan snal idag. Det ar i slutet pa en valdigt kostsam manad, bade maken och syster fyllde jamt och en kompis skall ha disputationsfest. Sa nar jag kallsorterade tankte jag att jag inte skulle trycka pa valgorenhetsknappen (som jag brukar anvanda) nar jag pantade burkar, utan behalla pengarna sjalv. Men det kandes sa sniket att behalla 4:50 sjalv, sa jag andrade mig i sista sekunden. Och de pengarna klarar jag mig utan.

  • Äldre 25 May 13:12

    Detta hände för många år sedan men jag tänkar på det ibland...

    En kille i byn som vi bodde i (småland såklart) fick våra sjöstensplattor som vi skulle byta ut. Han frågade iofs om vi ville ha betalt men vi var bara glada för att bli av med dem så han fick dem gratis.

    Någon vecka senare krånglade vår bil och den här killen hade en hobbybilverkstad, så min man åkte till honom för att se om han hade ett par skruvar som skulle bytas ut. Jodå han hittade ett par stycken, begagnade förstås, och gubben blev glad. När killen skulle lämna över skruvarna så säger han: Jag vill ha två kronor styck....

    I samma by bodde en kvinna som hade en hund. Hennes man hade köpt fel burkmat till hunden, det var av en sort han inte åt (vov).
    Jag var i den vevan hem till henne och eftersom vi också har hund så frågade hon om vår hund åt vov i så fall kunde jag få burken om jag ville.
    Jag svarade att visst kan jag ta den. Hon tog fram den och ställde den på bordet, sträckte fram handen och sa: Får jag 10:- då!

  • emelie­v
    Äldre 28 May 06:06

    puff!

  • Polola­77
    Äldre 29 May 12:41

    Nu i semestertider. Min sambo vill inte ta ut semester om vi inte har något planerat den speciella dagen. Så än så länge har vi bokat två veckor. Så då blir det bara två veckors semester detta året. Ja och den dagen han tog vid nyår. Han har bara tagit ut 2 veckor om året i ett par år nu.. han vet inte själv vad han tänker använda de sparade veckorna till. Han vill bara inte sitta hemma på sin dyrbara semester och göra ingenting. Då är det bättre att jobba.

    Är han snål?

    Jag föreslog att han skulle vara hemma med mig och mina barn en vecka när skolorna var stängda. Men, vi hade ju inte planerat något så då såg han väldigt tveksam ut.

    Jamen jobba då om det är så kul. Jag har ju inget val utan får vara hemma vare sig jag vill eller inte.. (är jag kanske bara avundsjuk?)

  • Äldre 29 May 13:20
    Polola77 skrev 2009-05-29 12:41:15 följande:
    Nu i semestertider. Min sambo vill inte ta ut semester om vi inte har något planerat den speciella dagen. Så än så länge har vi bokat två veckor. Så då blir det bara två veckors semester detta året. Ja och den dagen han tog vid nyår. Han har bara tagit ut 2 veckor om året i ett par år nu.. han vet inte själv vad han tänker använda de sparade veckorna till. Han vill bara inte sitta hemma på sin dyrbara semester och göra ingenting. Då är det bättre att jobba. Är han snål? Jag föreslog att han skulle vara hemma med mig och mina barn en vecka när skolorna var stängda. Men, vi hade ju inte planerat något så då såg han väldigt tveksam ut. Jamen jobba då om det är så kul. Jag har ju inget val utan får vara hemma vare sig jag vill eller inte.. (är jag kanske bara avundsjuk?)
    Låter som min sambo. Visserligen kan han tänka sig vara hemma lite också, utan att ha nåt planerat, men är väl max en vecka eller så som han accepterar det. I år måste han dock egentligen använda alla sina dagar han sparat plus årets nya dagar, men det enda han har planerat för än så länge är tre veckor i sommar. Han tycker det tar emot att vara hemma när han ändå ska gå hem och vara föräldraledig i 7.5 månad nästa år. Jo visst, men då är ju inte jag hemma, utan då ska ju jag jobba...
Svar på tråden roliga historier om snåla människor del 2