• ZJN

    Tom hinnsäck? vecka 7... råd?!?

    Hej jag är i samma sits! har fått hjälp av en privat läkare för att få igång äl, var på besök den 15 för att avsluta allt. Gjorde då Ul och då säger han att de är lika stortt som att jag vore i vecka 5, (då jag borde ha vart i vecka 7) han sa då att vi kunde få ställa oss in påatt de skulle sluta i mf. ska tillbaka nu på måndag(den 25) o göra ul igen. Saken är den att ja har inte fått några blödningar, mår fortfarande illa, öma bröst, hungrig jämt! så vet inte vad man ska tro

  • ZJN

    Tack, håller tummanra för dig med! Men ja fattar inte hur de kna bli så här ? Många har vist vartmed om det. Och att läkaren säger olika saker..

  • ZJN

    Nej inte vi heller, o de är ju tur att ma gjort tidigt ul. Jagmenar tänkt om man går ända till vecka 10 eller något sånt och man tror att man väntar barn. sen visar det sig att man inte är gravid...

    Det jag inte förstår är, om jag nu ska få missfall varför kommer inget?läkaren sa att jag frörmodligen isf skulle få de innan den 25. eftersom att den 25 är jag påväg in i vecka nio. Och nu sitter jag h'r i vecka åtta,om man ens vågar lita på det ??

  • ZJN

    Okej fy. Ja då vet du ju hur det känns. nej då hoppas jag verkligen inte att de blir så för dig! de här är vårat första så hoppas vi lyckas!

Svar på tråden Tom hinnsäck? vecka 7... råd?!?