Inlägg från: Solhatt |Visa alla inlägg
  • Anonym (Kaffedraken)

    Vintermammor i Uppsala, del 9

    För er som kan och hinner läsa: imorgon måndag kl 12 picknick i Ringparken (?, parken Ringgatan/Börjegatan vid rondellen i Luthagen). Om ni inte orkar göra någon picknick så finns Savoy/Konsum/Drottningens deli ett stenkast därifrån.

    Liv har studiedag så hon är med och Marsupilami och Sigge ska också leka där då.

    Hoppas någon mer kan!

  • Anonym (Kaffedraken)

    Härligt Maja, att ni är tillbaka. Dygnsrytmen får väl ta sin tid, ni har ju tur som kommer nu när det är sköna kvällar och nätter (verkar det som att det blir framöver iaf).

    Jag har idag varit på promoveringen. Konstant småätande i 3 timmar, så att jag klarade hela ceremonin. Det var roligt att få se och riktigt intressant, inte ett dugg långtråkigt. Nu har min doktorsman åkt på bal på slottet med sin bästa vän... det är tur att man direkt vet vem som ska ersätta mig när jag inte kan!

    L och jag får tillbringa kvällen med morfar istället. Jag äter gräddsås och hon är arg för att jag blockerat knivlådan. Imorgon blir det klättring i solskenet (Maja - det är några stycken, bl a T&E som ska till Fjärdhundra, ifall du är sugen. Många ungar blir det också.)

  • Anonym (Kaffedraken)

    Jag kanske borde lyssnat till vad ni skrivit och inte blandat ihop kål och köttfärs till en kålpudding igår... Slutade med att L matade mig istället för tvärtom. Tur att dagmamman göder henne med bra mat, för här hemma blir det mest välling efter alla ratade middagar.

    Jag kan Måndag 8:e:
    Solhatt

    Jag kan Måndag 15:e:
    Majagräddnos

    Jag kan Måndag 22:a:
    Solhatt

  • Anonym (Kaffedraken)

    När jag inte hade barn och när Liv var riktigt liten tyckte jag att de där parkerna med mycket grejer på, många buskar och som var öppna var mysigast och att de inhängnade med stora ytor, enstaka gunghäst/rutschkana och mest sandlåda såg alltför trista ut.

    Nu tycker jag de senare är fantastiska!! Det är ju Livfarligt med flera klätterställningar...

    Ha en bra dag allihop!

  • Anonym (Kaffedraken)

    Ha det gott ute hos Mojnse idag! Jag försöker jobba lite, vilket innebär att jag går till jobbet ett par timmar om dagen och är "närvarande", och annars har jag inte vågat mig på bilkörningen än (lite farligt med både massor av varningstrianglat i mig plus att akut behöva kräkas bakom ratten). MEN igår var första dagen på 73 dagar som jag inte kräktes en enda gång!!! :D

  • Anonym (Kaffedraken)

    Vad skönt det låter med barnfri kryssning. Trodde aldrig jag skulle känna så, men jag börjar kanske bli mer och mer självständig?

    Antar efter lite surfande att Liv har vattkoppor. Intressant. Går typ inte att undvika, inkubationstiden är ca 10 dar och då smittar man också jättemycket. Får lite dåligt samvete för de som kanske drabbats, men det är ju inte lätt att veta. Bättre känns det dock att vi inte hälsat på en pojke på 2 veckor och ett par nyfödda tvillingar... Men Liv mår bra och lever highlife som vanligt. Allt är studsbart...

  • Anonym (Kaffedraken)

    Hejsan!

    Nu har vi väl alla härligt med semesterar? Eller Maja, jobbar du hela sommaren?

    Vi har prövat våra nya sit on top-kajaker och Liv verkligen ÄLSKAR att sitta mellan sin pappas ben med halva armarna i sjön i timmar. Helt underbart och hur lätt som helst att leva fältliv med en 1,5åring. Är hemma ett par dagar, sedan bär det iväg till mer friluftsliv. Denna gång med tält och flerdagsturer. Jag är inte världens mest vana tältare, men jag roas otroligt mycket av en dag i skogen/på sjön.

    Monjse, ha det gott i Göteborg. Jag antar att Liseberg är självskrivet för de större barnen? Jag har en burk mynt här hemma som jag skulle vilja spela bort... Ska västerut om ett par veckor, men nöjesfältet får nog vänta ett par år till. Vi tar räkmackor på Heaven23 istället! (Smörgåsar med räkBERG på, himmelska!)

    Mrs Flink - Tomteland? Är det det i Dalarna eller i Finland? Hoppas ni hade det kul!

    Ha det gott!

  • Anonym (Kaffedraken)

    Jag hämtar L vid 16, men kan något före. Så en eftermiddagsfika/mellanmål på Fågelsången kl 16 och efterföljande lek i stadsparken nästan vilken dag som helst (ej onsdagar, det är MIN dag) vore roligt.

    Maja - femte barnvagn!! Haha, men jag har nästan lika många och håller med om det behövs: första liggvagnen, extravagnen vi ärvde, sittvagnen, paraplysulkyn... Ändå har jag mest burit (trikåsjalen, vävda sjalen, lilla sjalen, bärstolen, bärselen, babybjörn*2....).

  • Anonym (Kaffedraken)

    Fågelsång & Parkhäng to 27:e kl 16:
    Mojnse
    Tullemo ev
    Marsupilami
    Solhatt

Svar på tråden Vintermammor i Uppsala, del 9