Inlägg från: Konvaljen |Visa alla inlägg
  • Konvaljen

    Vintermammor i Uppsala, del 9

    Hej!
    Tullemo: bra att du fixade en ny tråd!

    Solhatt: det lät onekligen trevligt, jag och Alde är ju hemma själva nu och dagis har planeringsdag imorgon. Jag ska fundera på saken och kolla lite tåg, det vore kul att ses!

  • Konvaljen

    Hej på er!
    Hoppas allt är bra med alla i solen, vilken ljuvlig helg som varit!

    Vi har tillbringat den ute, men mest inne bland kartonger och annat. Behöver jag säga att jag är jäkligt less på packning? Men snart är det klart, på fredag kommer flyttfirman och då drar vi till Nyköping. Känns faktiskt skönt att det blir av, har varit drygt att ha det över sig hela våren.

    Alde har inte reagerat ngt särskilt på flytten eller kartongerna överallt, trodde ändå att hon skulle fråga om dem. Men icke. Däremot har hon kommit in i någon slags matvägrarperiod-light. Hon vägrar äta något som helst kött, ingen sås utan allt hon äter är potatis, pasta och ris. Ingen GI här med andra ord...

    Hur är era med maten?

  • Konvaljen

    Hejsan!
    Hoppas att allt är bra med er, här i Nyköping är det bra om än riktigt regnigt.

    Vi har nu hunnit bo här nästan två veckor och har inget internet än utan surfar på ett segt mobilt bredband. Men inom 4-6 veckor (varför är det alltid 4-6 veckor??) så är vi online igen!

    Alde är sista inskolningsdagen på dagis idag, det har gått jättebra och hittills känns det som en kanonbra förskola. Jag är glad att vi fick en montessoriskola, det passar oss och det passar Alde.

    Maja: vad skönt att kontrollen gick bra, Alde gjorde sin förra veckan men vägrade mäta sig, hon vägde 11 kg, inte konstigt att det börjar kännas då man ska "bääja", som lilla pratkvarnen säger.

    Mojsne: hur går det för Lukas på dagis, visst har han hunnit gå ett tag nu?

    Cinsaga: full fart i sommar med andra ord? Skönt att åka bort lite!

    Vi ska upp till Dalarna och fira midsommar, mina föräldrar har köpt tillbaka en sommarstuga som vi haft i släkten i massa år men som varit ute på vift. Jag har firat alla mina midsomrar där som barn så det känns jättekul att den är tillbaka så att Alde kan få vara där också.

    ha en skön helg!

Svar på tråden Vintermammor i Uppsala, del 9