Forum Abort - Känsliga rummet
Varje medlem är ansvarig för sina inlägg.
 • Medicinsk abort

  Ons 24 okt 2012 14:39 Läst 152722 gånger Totalt 80 svar
  Visar endast inlägg av Anonym (lilla K) - Visa alla inlägg
 • Anonym (lilla K)
  Återställ
  Ons 24 okt 2012 14:39 #54

  I måndags fick jag mifegyne-tabletten och nu är jag nyss hemkommen efter andra delen av aborten. Jag fick tabletterna uppstoppade vid tjugo i nio-tiden samt en diklofenak. Ungefär tio minuter efter började jag få ont i magen och det blev bara värre och värre fram tills elva-halv tolv ungefär. Vid tiotiden spydde jag några ggr, men mest magsaft eftersom illamåendet gjorde att det inte riktigt blivit några stabila frukostar på läääänge.
  Smärtan gick ju klart att stå ut med, men jag låg mest i sängen med uppdragna ben, trots att sköterskan insisterade på att jag skulle röra på mig. Vid elvatiden kändes det som att nåt brast, för det kom ut en massa blodigt slem, och sen gick jag till toaletten för jag kände det som att något var på g. Väl på toan kändes det som att hela niagarafallet forsade ut, och efter det mådde jag mycket bättre!
  Vid ett fick jag gå på vul, och läkaren konstaterade att graviditeten var över, och jag fick åka hem. Redan nu känns smärtan mycket bättre, som vanlig mensvärk ungefär.
  Sammanfattat kan man väl säga att jag hade en svacka mellan nio och elva, men utöver det så gick allt väldigt smidigt och sköterskorna var jättesnälla! 

Logga in
Bli medlem
Svara i tråden...

Innehåll