• Anonym (Bnm)
    Äldre 29 Aug 21:47
    161046 visningar
    80 svar
    80
    161046

    Medicinsk abort

    Gjorde medicinsk abort igår (v.7) och var jätterädd över hur det skulle vara. Satt och googlade och läste historier innan så det var därför jag ville skriva min upplevelse här.

    Gjorde det man skulle göra enligt instruktionerna. Stoppade in 4 tabletter i slidan och låg en timme i sängen. Fick lite mensvärk. Sen gick jag på toaletten och det hade börjat komma lite blod. Låg och vilade ca en timma till och kände att det började komma ut mer så jag satte mig på toaletten igen. Då fick jag lite ont i ryggen och kände max 5 omgångar med lite större klumpar komma ut. Tittade inte ner eftersom jag inte ville se. Satt typ 20 min och lät allt komma ut samtidigt som jag tittade på roliga klipp på Youtube. Skratt hjälpte till att få ut det faktiskt!

    Sen gick jag upp och efter det blödde det inte mer än som vanlig mens fast rikligare än vanligt. Har inte haft speciellt ont och det var inte så farligt alls. Det som var jobbigt var att jag så jäkla rädd och nervös hela tiden att det skulle blöda mycket och göra ont.

    Idag dagen efter mår jag bra. Lite mensvärk, illamåendet är borta osv vilket känns otroligt skönt eftersom jag knappt kunde äta innan pga illamående. Ångrar mig inte ett dugg och mår inte psykiskt dåligt alls.

    Hos läkaren innan gick allt bra och smidigt och snabbt och det var inga konstigheter.

Svar på tråden Medicinsk abort