• Ikka

    HAR DU...?

    Nej, inte mer än dem jag någon enstaka gång utsätter mig själv för....;)


     


    Har du feber just nu? (Det har jag). =/

  • Ikka

    Alltså, det blir ett lite komplext svar nu kanske...


    Att träffa någon att bli vän/bekant med är inga problem för min del - öppensinnad och har ett stort hjärta där många får plats. Så svaret utifrån det blir ja.


    Men en annan del av svaret är att mycket av fritiden jag upplever mig ha som vuxen går till att hålla liv i de relationer med vänner och familj som finns i mitt liv i dagsläget - vilket inte alltid är så lätt då många är småbarnsföräldrar och/eller bor långt bort etc. Inte som när man var liten och hade sin bästa vän boendes på samma gata några dörrar bort. ;) Så det innebär att det är ytterst lite av tiden utanför arbete och vardag i hemmet som går till att skapa nya relationer och upprätthålla dem. Det är om det klickar med någons kompis vän och den/de blir en del i den gemenskapen som fanns innan, typ. Så svaret utifrån det blir nej.


     


    Har du varit på bio nyligen och sett någon film som du skulle rekommendera vidare?


     


     

  • Ikka

    Ja, eller julgranen ska ha bort sin belysning (vilket var det enda jag delegerade till min make av det bortplockandet) - sen är hela julen borta...dock är granen ännu så vacker så det är med lite vemod som den kommer kastas ut....;)


     


    Har du en TV i gång i det rum du är i nu?


     


     

Svar på tråden HAR DU...?