• Tuc Tuc
    Äldre 8 Jun 13:22
    2345 visningar
    12 svar
    12
    2345

    Regbågsfamilj som väntar tvillingar?

    Hello..?! Vi finns, fast i Göteborg. Frun (Nightnurse) är gravid med tvillingar, BF 3/12. Har en kille 16 mån, sen innan. (och jag har en killa på 12 sen "jätteinnan ")

  • Tuc Tuc
    Äldre 9 Jun 22:35
    #3

    Hej!

    Vi har heminseminerat (efter ett antal fruktlösa danmarksförsök och lååång väntan i Sahlgrenskakön). Samma donator nu som förra gången.

    Coolt att ni också har samma donator, även om han är anonym. Så hade vi också velat ha det om det hade lyckats i DK för oss.

    FRun är också stor, i v 15 nu men ser nog ut som i v ... jag vet inte... men typ 26-27 förra gången eller nåt

    Skräckblandad förtjusning, det här med tvillingar, tycker jag Det blir liksom så väldigt mycket mer! ...vi måste köpa ny bil t ex

  • Tuc Tuc
    Äldre 15 Jun 23:01
    #7

    Byta bil, ja! Vi är nog mest inne på en Renault Grand Espace. Störst, liksom. Eller en annan fransman typ citroen c8 eller peugeot 807. Vi måste ju in med tre barnstolar och 3 mer eller mindre vuxna (jag har ju en son sedan tidigare, som är nästan 12). Och vagn, och gärna några matkassar osv... Så de varianter med små uppfällbara extrasäten går bort, och de utan avstängningsbar airbag i förarsätet... Ska ta med vår fyndade dubbel-UJ (ja, jag vet att det är tidigt, men vi gjorde ett blocket fynd, och tänkte "varför vänta") och åka runt på bilfirmorna och provlasta nån dag.

    ...lite kul ändå

  • Tuc Tuc
    Äldre 16 Jun 20:23
    #11

    Ang UJ: JAg tror personligen inte att det är så farligt för barnen att titta framåt... Det är nog snarare att jag kanske hellre skulle se dem själv, som gör att jag kanske skulle önska att det gick att vända dem mot sig. Men så viktigt för mig är det ínte att vi vill köpa en stor och tung jättevagn. Viktigare att den är smidig att köra och lätt att lyfta.

    VT: Jag föredrar de utlyftbara sätena, det är sån skillnad i palst och sittkomfort jämfört med de små uppfällbara... Och jag tror att espacen är störst, men har inte varit ute och mätt -än Vi har renault nu, och är väldigt nöjda med den. Sen undrar jag om seat och vw har avstängningsbar krockkudde fram..? Osäker på det, ett måste för oss. en barnstol fram och två i mitten. Och så tänker jag att man tar ut ett mittensäte, så blir det lättare att hoppa in och ut...? Får se, byter inte riktigt än iaf.

    Meramat: Vi ratar danderyd... fast mest för att vi bor i Göteborg

Svar på tråden Regbågsfamilj som väntar tvillingar?