• NK80
    Äldre 6 Sep 21:46
    1753 visningar
    25 svar
    25
    1753

    Gudmor: Vad ge i dopgåva?

    Ja, som rubriken lyder. Om man är gudmor vad ska man ge i doppresent till barnet som döps? Något som barnet kan samla på? Ha användning för nu?
    Ja.. saken är att det är faktiskt mitt barn som ska döpas och min vän är desperat, hon vet inte vad som är tradition eller vad som bör köpas.. och faktum är att det vet inte jag heller så jag lova henne att fråga er kloka människor här inne på familjeliv.

    Vad tycker ni? Kan ni ge lite tips?

  • Svar på tråden Gudmor: Vad ge i dopgåva?
  • NK80
    Äldre 6 Sep 21:51
    #0

    Tillififf , Mjo.. men drar e de inte av sig halsbandet?
    Gillis, bra idé!

    Fler idéer mottages mer än gärna! Kommer att titta till tråden under kvällen och ja.. dagar framåt om ngn har ngt att tillägga! *kram¨*

  • NK80
    Äldre 6 Sep 22:00
    #0

    Det känns som om det är svårare att köpa/ordna ngt till killar. Smyckeskrin, halsband, armband är jätte gulligt.. men mest till tjejer tycker jag... visst kan killar också ha det men.. ni förstår säkert.

    Ebben, no problem! Tycker det är vettigt med fonder å sånt, sedan att syskon kanske inte får det från sina gudföräldrar.. ja vad ska man säga.. att de med fondfaddrar var lite smartare än att lägga pengar på skedar och serviser som aldrig blir använt? Det andra syskonet får sälja av det när h*n blir äldre Nej men allvarligt.. det är svårt det där, man måste ju fråga föräldern till barnen om det är okej för dem tycker jag.

  • NK80
    Äldre 6 Sep 23:29
    #0

    Innan jag går och lägger mig undrar jag om det finns nattsuddare som har fler idéer!

    Bra de som har skrivits innan! *tummen upp*

  • NK80
    Äldre 7 Sep 09:26
    #0

    lurv, den var tänkvärd! Fint!

    Bra saker tjejer!

    Ska printa ut sidan till min vän så får hon kika på't! Tack!

Svar på tråden Gudmor: Vad ge i dopgåva?